Apps

Wij werken met de MYWellness App en Beyond the Whiteboard (BTWB).  

MYWellness App
Via de MYWellness App  houden we je op de hoogte van het laatste nieuws en kun je eenvoudig het lesrooster bekijken. Ook kun je groepslessen reserveren en kunnen we je tijdig bereiken als onverhoopt een les niet doorgaat.  Tenslotte kun je alle andere indoor en outdooractiviteiten koppelen met diverse bekende sport- en beweegApps. Zo heb je één handig overzicht van al jouw sportactiviteiten.  

Via de duidelijke en praktische MyWellness App heb je dus op ieder moment van de dag toegang tot jouw persoonlijke sportgegevens. Op die manier blijf je heel gemakkelijk in contact en helpen we je de doelen te behalen. 

Gebruik je onze App nog niet? 
Download dan zo snel mogelijk de BeweegpuntBas MYWellness App. Met het persoonlijke account dat je daarna aanmaakt, is het mogelijk om zowel via de App, als thuis op de PC in te loggen. Snel, handig en eenvoudig! 

Beyond the Whiteboard
Beyond the Whiteboard (ook bekend als BTWB) is een website en workout-tracking-app waarmee je jouw resultaten kunt loggen en zo kunt bijhouden wat je vooruitgang is. Deze app werkt niet alleen als logboek maar geeft je ook advies over met welke gewichten je zou moeten trainen en laat je zien hoe specifieke bewegingen eruit zien. BTWB heeft verschillende abonnementen maar wanneer je lid wordt van The Base zvh betalen wij je abonnement voor je. De toegangscode krijg je per mail toegestuurd bij activatie van je abonnement, of kun je vragen aan één van de coaches.

At Home Workouts
Als lid van The Base zvh heb je toegang tot een grote bibliotheek aan thuistrainingen gebaseerd op onze lessen die je met weinig of geen extra materiaal kunt doen. Handig voor wanneer je op vakantie bent, of wanneer je geen tijd hebt om een les te volgen maar wel even 20 minuutjes thuis kunt sporten!
 

Informatie