Blijf fit tijdens de verlengde lockdown

Het coronavirus houdt ons helaas nog in de greep. Gisteren hebben we vernomen dat ons sportcentrum in ieder geval tot 9 februari gesloten blijft. Nog even volhouden dus.  Maar ....we moedigen iedereen zeker graag aan om te blijven sporten. Hoe? lees snel verder! 

Individuele Home Training
Veel leden zijn al aan de slag met de fitnesstrainingen voor thuis. We plaatsen jouw persoonlijke schema en lessen in de app. Je kunt deze doen op elk moment dat het jou uitkomt. Wil je iets aanpassen of ben je toe aan een nieuw schema? Mail ons dan even. We regelen het. 

Join de live en online groepslessen
Al eerder plaatsten we diverse online groepslessen op deze site en in de App. We blijven hierbij vernieuwen. Je kunt hier – wanneer je maar zin hebt- terecht voor bijvoorbeeld een uitdagende Bodypumples, maar ook om even te ontspannen met een Yogales. 
NIEUW! Nieuw is dat we nu ook live lessen gaan verzorgen via Zoom. Salsation is hiermee al gestart op  donderdagavonden, maar vanaf aanstaande maandag maken we wekelijks een Zoomprogramma met afwisselende lessen. Wil je meedoen aan een Zoomles? Stuur dan (tijdig en per les) een mail naar info@beweegpuntbas.nl. We sturen je de benodigde inlogcodes. 

Uitleen materialen
Zoals je weet, is het mogelijk om gratis de benodigde materialen voor je training bij ons op te halen. Momenteel zijn bijna al onze losse spullen bij iedereen thuis. Wissel vooral af.  Goed voor je spieren, maar ook leuk om eens iets anders te proberen, zonder dat je hierop het abonnement hoeft aan te passen. Samen houden we je op deze manier fit, want juist nú realiseren we ons hoe belangrijk gezondheid is. Heb je materialen thuis, maar gebruik je deze niet? Breng ze dan terug, zodat we een nieuw uitleenmoment voor andere leden kunnen inplannen. Iedere donderdagmorgen (van 9.00-10.00) en donderdagavond (van 20.00-21.30 uur) is er iemand in het sportcentrum aanwezig voor inname en/of uitleen van materialen.
Gebruik je ze wel? Houd vooral vol 😉!

Challenges
Wat is er leuker dat elkaar uitdagen. Vanaf deze week starten we met challenges. Leuke uitdagingen die je zelf of met het hele gezin kunt uitvoeren. 

Kortom, genoeg ideeën! Houd voor de zoomlessen en challenges de site, App of sociale media in de gaten. We hopen dat je zo lekker blijft sporten. Tijdelijk niet bij ons, maar wel mét ons. Heb je nog vragen of suggesties ? Mail ze gerust!
 
Het is een moeilijke tijd voor iedereen. We doen er echter alles aan om jullie ook in déze lockdown te helpen om fit te blijven. We hopen natuurlijk dat je ons ook blijft steunen.
Lukt het echt niet om thuis je conditie op peil te houden met de materialen en onlinelessen? Dan is het mogelijk om compensatie van het abonnementsgeld aan te vragen. Wil je dit? Laat het ons dan uiterlijk 19 januari weten via info@beweegpuntbas.nl, zodat we het op tijd kunnen aanpassen in de administratie. 

We willen hierbij iedereen nogmaals hartelijk bedanken voor jullie lieve berichten en begrip. En we hopen iedereen zo snel mogelijk, in goede gezondheid, weer te ontvangen in het sportcentrum. 
 
 
 

Informatie

Cookie instellingen