CoronaCheck

Tijdens de persconferentie zijn nieuwe maatregelen tegen het coronavirus aangekondigd. Zo is per 6 november een coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen (ouder dan 18 jaar) die komt sporten bij sportclubs.
 
We vinden eigenlijk dat je sport - juist in deze tijd - moet aanmoedigen in plaats van beperken. We hebben laten zien dat het veilig kan en sporten is misschien wel een van de oplossingen in een gezondheidscrisis. Maar we begrijpen dat het aantal besmettingen omlaag moet. Ook wij houden ons daarom aan de regels en zullen vanaf zaterdag de QR code scannen bij onze leden.

Je kunt je QR-code laten scannen bij binnenkomst in de fitnesszaal. Zit er niemand achter de balie? Start dan je training rustig op, wij komen bij je langs. Doe je mee met een groepsles? Dan kun je de code laten scannen bij jouw instructeur in de groepslessenzaal.
 
Wanneer je niet in het bezit bent van een coronatoegangsbewijs, is 'Testen voor toegang' natuurlijk een optie om toch lekker te blijven trainen. Mocht je dat niet willen, dan kunnen we jouw abonnement tijdelijk bevriezen totdat versoepelingen volgen of je alsnog een QR-code gekregen hebt. Stuur hiervoor even een mail naar info@beweegpuntbas.nl.
 
Al bijna twee jaar houdt iedereen zich fantastisch aan alle regelgeving en werken we samen verantwoord aan onze fitheid. Net zoals bij de vorige maatregelen gaan wij ook deze uitdaging weer met z’n allen aan. Dus….Tot snel!
 
 

Informatie

Cookie instellingen