Coronamaatregelen versoepelen per 25 sept.

Graag willen we iedereen een groot compliment geven voor de manier waarop jullie je ruim anderhalf jaar aan alle wisselende maatregelen gehouden hebben. De sfeer in ons sportcentrum is er in ieder geval nooit minder om geworden. Superfijn! Maar we zijn natuurlijk heel blij dat vanaf aanstaande zaterdag (25 september) de coronamaatregelen landelijk versoepeld worden.
Voor BeweegpuntBas betekent dat oa:
  • We hoeven ook in de sport geen 1,5 meter afstand meer te houden. Zowel in de groepslessen, als in de fitnesszaal wordt de capaciteit daarom verhoogd en kunnen meer mensen deelnemen. Wel vragen we jullie nog steeds om iedereen voldoende ruimte te geven, zodat het sporten voor ons allemaal fijn is en blijft.
  • Hygiëne is uiteraard nog steeds belangrijk. Ontsmet/was dus altijd je handen bij binnenkomst, poets je (cardio)apparaat na gebruik en neem een eigen handdoek mee.
  • De groene doekjes zijn niet meer verplicht. De oude bekende papierrollen hangen alweer in de zaal. Wel zullen we voorlopig een bak met doekjes laten staan voor de leden die het prettig vinden om deze te gebruiken.
  • Reserveren van je sportmoment via de app blijft behouden. Zo kunnen jullie zien op welke tijden het druk en/of rustig is. Daarnaast ben je gegarandeerd van materialen en een plek in de les. Voor ons is het bijvoorbeeld handig om te weten wie er ingeschreven heeft, zodra er een les onverhoopt niet door kan gaan.
  • De gang langs het zwembad wordt weer gebruikt als in- en uitgang. Het hek naast het sportveld gaat dicht, zodat er geen onbevoegden meer op ons terrein kunnen komen.
Sportclubs hoeven geen CoronaCheckApp te controleren. We vertrouwen erop dat je ook nu bij klachten je sportmoment even uitstelt. Heel veel sportplezier! 

Informatie

Cookie instellingen