Materialen nodig voor de Home Training?

Het coronavirus houdt ons flink in de greep. Helaas hebben we op 15 december opnieuw onze deuren moeten sluiten. Maar om te voorkomen dat iedereen straks last krijgt van diverse corona- en kerstkilo's, helpen we je ook nu om zo fit mogelijk te blijven.

Home Training
Veel leden zijn al aan de slag met de trainingen voor thuis. We plaatsen jouw persoonlijke lessen in de App en updaten deze regelmatig. Daarnaast voorzien we je komende weken in diverse unieke groepslessen, challenges en yogasessies. Je vindt de lessen hier of in de App, onder tabblad Online 

Uitleen
Ook nu is het  weer mogelijk om gratis de benodigde materialen bij ons op te halen. Op vrijdag 18 december (19.00-21.00) en zaterdag 19 december (10.00-12.00) zijn onze instructeurs bij BeweegpuntBas en The Base zvh aanwezig om materialen uit te lenen. Data voor inleveren of omruilen communiceren we zo snel mogelijk. 


Wissel vooral af. Goed voor je spieren, maar ook leuk om eens iets anders te proberen, zonder dat je hierop het abonnement hoeft aan te passen. Samen houden we je op deze manier fit, want juist nú realiseren we ons hoe belangrijk gezondheid is.

Overmacht
Helaas is de huidige situatie overmacht. We rekenen graag op ieders begrip.
We duimen dat we vanaf 19 januari weer open gaan en iedereen dan kunnen ontvangen in het sportcentrum. 

Kortom, we hopen dat je blijft sporten. Tijdelijk niet bij ons, maar wel mét ons.
We houden contact en gaan ervoor!
 

Informatie

Cookie instellingen