Sportieve kinderfeestjes bij BeweegpuntBas

Is uw zoon of dochter bijna jarig? En zijn jullie op zoek naar een superleuk én sportief kinderfeestje? Vanaf nu is het bij ons mogelijk om op zaterdag- en/of zondagmiddag een verjaardagspartijtje te vieren! Bewegen met een glimlach staat bij alle feestjes voorop. Wat dacht u van een fitnessfeestje, sport- en spelfeestje of het stoere kids-bootcampfeest? Heeft u zelf ideeën of wensen, laat het dan weten. Bij BeweegpuntBas is heel veel mogelijk.
 

Fitnessfeestje (1 ½ uur):

Bij binnenkomst zorgen we voor een versierde tafel, waaraan de kinderen de cadeautjes kunnen geven. Uiteraard wordt de jarige hier extra in het zonnetje gezet. Na een glaasje limonade en uitleg over de activiteiten starten we met de warming-up. Er zal populaire muziek worden gedraaid, aangepast aan de leeftijd van de jarige. Om de sfeer helemaal compleet te maken wordt de discoverlichting zeker niet vergeten!
Als we lekker warm zijn, volgt de echte fitness circuitles. Alle facetten van het fitnessen komen tijdens deze kids-workout aan de beurt. Vanwege de (lichamelijke) veiligheid, doen we vooral oefeningen met het eigen lichaamsgewicht. We sluiten af met een echt BeweegpuntBas fitnessdiploma en een (smakelijke) medaille voor alle deelnemers.  
Kinderen moeten sportieve kleding aan en sportschoenen zonder zwarte zolen

Wilt u na afloop nog iets eten, dan kunt u hiervoor terecht bij ’t Graanhuys dat in hetzelfde gebouw gelegen is. Ook kunt u het feestje gezond bij ons afsluiten met een lekker bakje fruit voor alle kinderen (kosten €1,- p.p.)

Het sportieve fitnessfeestje is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar.
U kunt dit feest reserveren vanaf minimaal 6 kinderen en u betaalt €7,50 p.p (leden BeweegpuntBas) of €9,50 p.p. (niet-leden).

 

Sportief en stoer kids-Bootcampfeest (1 ½  uur)

Bij binnenkomst zorgen we voor een versierde tafel, waaraan de kinderen de cadeautjes kunnen geven. Uiteraard wordt de jarige hier extra in het zonnetje gezet. Na een glaasje limonade en uitleg over de activiteiten starten we met de warming-up.
Tijdens dit stoere kinderfeestje zullen de kinderen sporten, samenwerken en vooral veel lol met elkaar maken! We schminken de feestgangers met echte battle-kleuren en trekken daarna de natuur in. We zullen een klein stukje hardlopen, opdrukken, oefeningen doen op en om ons terrein en touwtrekken. Daarna hebben we het echte Bootcampdiploma van BeweegpuntBas  en bijbehorende (smakelijke) medaille wel verdiend!
Kinderen moeten sportieve kleding en sportschoenen aan. Let op…onze deelnemertjes kunnen nat en vies worden.

Wilt u na afloop nog iets eten, dan kunt u hiervoor terecht bij ’t Graanhuys dat in hetzelfde gebouw gelegen is. Ook kunt u het feestje gezond bij ons afsluiten met een lekker bakje fruit voor alle kinderen (kosten €1,- p.p.)

Dit feestje is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar.
U kunt dit Bootcampfeest reserveren vanaf minimaal 6 kinderen en u betaalt €7,50 (leden BeweegpuntBas) of €9,50 p.p. (niet-leden).

Sport- en spelfeestje (1 ¼ uur):

Lijkt het je superleuk om geen seconde stil te hoeven zitten tijdens je partijtje? Kies dan voor het sport- en spelfeestje.
Nadat de jarige aan de mooi versierde tafel de cadeautjes heeft uitgepakt, gaan we in de sportzaal lekker dansen, rennen, springen, rollen, ballen, hoepelen en zullen we diverse dieren nadoen. Ook houden we een estafette. Er zal populaire muziek worden gedraaid, aangepast aan de leeftijd van de jarige. Om de sfeer helemaal compleet te maken wordt de discoverlichting zeker niet vergeten!

Aan het eind van het feestje krijgen alle deelnemers een echt sportdiploma van BeweegpuntBas en een (smakelijke) medaille.

Kinderen moeten sportieve kleding aan en sportschoenen zonder zwarte zolen.
Wilt u na afloop nog iets eten? Dan kunt u hiervoor terecht bij ’t Graanhuys dat in hetzelfde gebouw gelegen is. Ook kunt u het feestje gezond afsluiten met een lekker bakje fruit voor alle kinderen (kosten €1,- p.p.)
Het sport- en spelfeestje is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar.
U kunt dit feest reserveren vanaf minimaal 6 kinderen en u betaalt €7,00 p.p. (leden BeweegpuntBas) of €9,00 p.p. (niet-leden).

 

 
 

Informatie

Cookie instellingen