Personal Training

Wil jij afvallen, sterker of fitter worden? Maar heb je een extra zetje nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Naast fitness, crosstraining en diverse (small)groepslessen, bieden we nu ook Personal Training (PT). Personal Training is maatwerk, want elk lichaam en ieder doel is uniek. Wij coachen je optimaal om je doelstellingen te behalen en een gezonde levensstijl te ontwikkelen. De PT vindt plaats op de locaties BeweegpuntBas en The Base zvh óf we trainen lekker outdoor bij de Rottemeren. Zo werken we verantwoord, veilig en doelgericht aan de beste versie van jezelf!
 
Jouw PT programma
Naast losse lessen, bieden we bieden diverse complete PT programma’s aan. Zo is er altijd een programma wat aan jouw wensen en doelen voldoet. De programma’s duren alle acht weken. Je kunt kiezen uit: 
 
 • PT THE BASE
Wil jij de technische vaardigheden van de CrossTraining verbeteren? Jouw kracht vergroten en/of het uithoudingsvermogen tijdens een WOD verhogen? Dan is PT THE BASE iets voor jou! Een op één of met een klein, gezellig groepje bekijken we waar jouw behoeftes liggen en werken we gericht naar de doelen toe.
 
 • Afslank PT
Wil je graag een aantal (corona)kilo’s kwijt? Dan is de is de afslank PT iets voor jou. Door middel van een 8 weeks programma is het mogelijk om ongeveer 3 tot 5 kilo af te vallen. Zowel sport, bewegen als voeding komen aan bod. Met dit persoonlijke stukje houvast en support kun jij jouw doel snel(ler) bereiken.
 
 • Kracht PT
Heb jij de behoefte om je lichaam sterker en fitter te maken? In de kracht PT gaan we op verantwoorde wijze met zwaardere gewichten aan de slag. In dit 8 weekse programma bouwen we spiermassa op en werken we samen aan jouw gestelde doelen.
 
 • Gezond & Fit PT
Ben jij steeds vaker uitgeblust aan het einde van de dag? Gaat een potje voetballen met je (klein)kind je niet meer zo goed af? Dan is de gezond & fit PT dan iets voor jou! We werken in een programma van 8 weken samen aan jouw conditie en algehele fitheid, maar geven hierbij wat extra aandacht aan de door jouw zelf gestelde doelen.  

Jouw Persoonlijke Trainer
Tijdens de PT werk je verantwoord, veilig en doelgericht aan de beste versie van jezelf. Maar dat doe je natuurlijk niet alleen. Jouw Persoonlijke Trainer:
 •  luistert naar jouw wensen
 •  geeft inzicht in je huidige fitheid en leefstijl
 •  kiest de passende, voor jou meest effectieve, trainingmethodes
 •  zorgt dat jij technisch correct traint
 •  motiveert jou om het maximale te realiseren
 
Jouw PT keuze: individueel of in small group
We bieden voor alle programmathema’s bij de personal training verschillende opties qua groepsgrootte en kosten. Zo kun je zelf bepalen wat het beste bij jou past.
 
 • Single PT
Single PT is één-op-één begeleiding, waarbij je met onze PT specialist individueel werkt aan jouw persoonlijke doelstellingen. Deze training duurt 60 minuten. Je kunt kiezen voor losse lessen á  €45,- per uur of een 8-weeks programma op maat (1 PT training per week) voor €340,-
Leden van BeweegpuntBas en The Base zvh krijgen 10% korting.
 
 • Duo PT
Vind je het fijner en gezelliger met zijn tweeën? Dan meld je je samen met een vriend(in) of familielid aan. Jullie worden gezamenlijk begeleid en gecoacht door onze PT specialist, maar kunnen hierbij eventueel wel werken aan verschillende doelstellingen. Deze training duurt 60 minuten.
Je kunt kiezen voor losse lessen á  €30,- p.p. per uur of een 8-weeks programma op maat (1 PT training per week) voor €225,- per persoon. 
Leden van BeweegpuntBas en The Base zvh krijgen 10% korting. 
 
 • Small group PT
Wil je met drie of vier vrienden, teamgenoten of collega’s trainen? Schrijf dan in voor de small group PT. Jullie worden gezamenlijk begeleid en gecoacht door onze PT specialist, maar kunnen hierbij eventueel wel werken aan verschillende doelstellingen. Deze training duurt 60 minuten.  
Kom je met drie personen? Dan kun je kiezen voor losse lessen á  €25- p.p. per uur of een 8-weeks programma op maat (1 PT training per week) voor €185,- per persoon.
Kom je met vier  personen? Dan kun je kiezen voor losse lessen á  €20- p.p. per uur of een 8-weeks programma op maat (1 PT training per week) voor €145,- per persoon.
Leden van BeweegpuntBas en The Base zvh krijgen 10% korting. 
 
Interesse?
We nodigen je graag uit om kennis te maken met onze Personal Trainer. Plan gratis een intake in om een goed beeld te krijgen van onze locaties en jouw eventuele persoonlijke programma. Je bent van harte welkom!

Informatie

Cookie instellingen