Elles

De meeste klanten hebben mij al vaker meegemaakt tijdens mijn stageperiode bij BeweegpuntBas. Inmiddels heb ik mijn opleiding fitnesstrainer en personal trainer afgerond en ben ik er klaar voor om training te geven! 

Ik wil jullie graag nog wat over mezelf vertellen en mijn reden waarom ik sport zo belangrijk vind.
Op mijn 18e jaar startte ik als politieagent in Amsterdam. Daar kreeg ik al snel te maken met ingrijpende gebeurtenissen en had ik een uitlaatklep nodig om dit te kunnen verwerken. Ik kwam er er snel achter dat sporten mij ontspanning gaf na een drukke werkdag. Ook voelde ik mij mentaal weerbaar als ik aan sport deed, en doordat ik dat zo voelde bleef ik het sporten opzoeken op elke manier. Sporten geeft daarbij een enorme binding. Juist die elementen van het mentale en sociale is wat ik zo belangrijk vind. 
Ik werd 3 jaar geleden moeder en stopte na ruim 14 jaar bij de politie. Ik besloot het roer om te gooien en mijn passie voor de sport te benutten in het werk. Ik wil nog steeds mensen helpen maar nu in een andere setting; mensen gezonder en fitter maken. 

Ik kijk er heel erg naar uit om weer aan de slag te gaan met jullie en kan niet wachten om iedereen weer te zien. Hopelijk tot snel!