Bedrijven

Bedrijfsfitness op locatie

Dankzij onze unieke BeweegpuntBus kunnen we een groot deel van onze sportlessen geven op elke gewenste plek in de regio Zuidplas, Gouda, Rotterdam en Den Haag. We komen op elk gewenst moment naar uw bedrijf toe om een uitgebreide work-out te verzorgen! 
 
Medewerkers fit en vitaal!
De vitaliteit van werknemers behouden of verbeteren en het ziekteverzuim verlagen?
Vitaliteit binnen bedrijven zorgt voor gemotiveerd personeel, minder ziekteverzuim en een hogere productiviteit. Vitale medewerkers zitten lekker in hun vel, hebben passie voor hun werk en plezier in het leven. Als organisatie pluk je daar de vruchten van. Sporten levert een grote bijdrage aan de gezondheid en vitaliteit van medewerkers. Belangrijk is om de medewerkers zo fit en vitaal te houden.

Het sporten binnen een bedrijf zorgt er ook voor dat het sociale onderlinge contact van de medewerkers bijdraagt aan een positieve sfeer op de werkplek en het kan de integratie van afdelingen bevorderen. Zo ondersteunt het sporten de teambuilding en daarnaast zullen uw werknemers beter bestand zijn tegen stress.
Creatief werken aan teamgevoel, vitaliteit en fitheid van u en uw collega's en dat allemaal tijdens een gezellige work-out!
 
Klantenbinding
Combineer een work-out voor uw medewerkers met klantenbinding. Sport samen met uw klanten na afloop of vooraf een zakelijke bespreking. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd en de band met uw klant wordt nog beter! Of combineer een netwerkavond met een pittige work-out!
 
Wat kunt u verwachten van de BeweegpuntBus workout?

  • Een professionele instructeur die kan inspelen op uw wensen en behoefte
  • Een training op elk gewenst niveau. Je bepaalt zelf hoe zwaar je het maakt!
  • Zowel voor ervaren sporters als voor mensen met klachten
  • Een bus vol met spullen voor de perfecte work-out
  • In groepsverband fitheid, conditie en kracht verbeteren 
  • Sporten met plezier!

De work-outs die we geven vanuit de BeweegpuntBus bestaan o.a. uit circuittraining, intervaltraining en fitnessoefeningen. Met behulp van diverse sportattributen die we meenemen en materialen die we in de natuur vinden, bieden onze professionele instructeurs afwisselende work-outs. Sporten is goed voor de gezondheid, maar moet vooral leuk zijn óf worden!
 
Kosten
Trainingen met de BeweegpuntBus kunnen eenmalig op locatie gegeven worden, maar uiteraard kunnen we ook periodiek bij uw bedrijf langsrijden. Heeft u interesse? Dan bespreken we graag uw wensen en mogelijkheden, zodat we een gerichte offerte kunnen uitbrengen.

Tenslotte kunnen we de activiteiten van de BeweegpuntBus voor uw werknemers combineren met onbeperkte trainingen in ons sportcentrum. Zo’n bedrijfsfitnessabonnement biedt fiscale voordelen.
Samen maken we fit worden leuk!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?
Stuur dan een mail, bel ons op ons telefoonnummer: 0180-631860 of loop even binnen bij BeweegpuntBas als u in de buurt bent.
 
 
 
 
 

Informatie

Cookie instellingen