Nieuws

Vacature: Coach The Base zvh

Wij zijn op zoek naar aanvulling op ons team van coaches! The Base Zevenhuizen is een box van maar liefst 720m² aan het Nijverheidscentrum te Zevenhuizen. Je kunt bij ons terecht voor diverse (groeps)lessen. Deze crosstrainingen zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht niveau of leeftijd. Onze lesprogrammering bestaat elke dag uit een andere workout, zodat trainen nooit hetzelfde is. Gezelligheid staat bij alle lessen voorop. Iedereen kent én helpt elkaar, wat ons tot een hechte community maakt. We vinden het leuk als je wilt meedenken in bijzondere (outdoor) WODs of andere uitbreidingsmogelijkheden.   Wie zoeken wij? Je hebt ervaring met lesgeven aan zowel volwassenen, als jeugd.  Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met CrossFit en/of olympisch gewichtheffen Je kunt klantgericht werken en de bewegingen goed demonstreren. Op basis van je kennis kun je goede schaalopties bieden. CrossFit level 1 certificaat (of een vergelijkbare opleiding) is een pré. Je kunt vloeiend Nederlands spreken en schrijven. Je vindt het leuk om mee te denken in de bedrijfsvoering en onze box naar een nóg hoger niveau te brengen Het is een pré als je een EHBO-/reanimatiediploma bezit.    Wat bieden wij? Een 0-urencontract of zzp- mogelijkheid met marktconform salaris. Eén of twee vaste middag-/avondblokken (fijn als je soms ook flexibel inzetbaar bent in weekend of vakanties) Een klein, hecht team met kennis en ervaring binnen verschillende specialismen. Mooie doorgroeimogelijkheden  Een betrokken community van coaches en leden. Een persoonlijk feestdagenpakket. Gratis sporten en zwemmen bij The Base zvh en BeweegpuntBas.  Ook bestaat de optie om Personal Training te geven, bijvoorbeeld fundamentele lessen aan nieuwe leden.   Meer informatie of solliciteren? Bel gerust voor meer informatie naar Bas Duiverman (0180-398840) of kijk op www.thebasezvh.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Bas Duiverman via info@thebasezvh.nl The Base zvh is verbonden aan BeweegpuntBas.  

Parkinson boksen verbetert kwaliteit van leven

Het klinkt bijzonder, maar boksen blijkt erg goed voor mensen met neurologische aandoeningen zoals Parkinson, MS en CVA (bijvoorbeeld een herseninfarct). Zo tonen verschillende studies aan dat boksen de werking van het brein verbetert, neurologische problemen vermindert en lichamelijke achteruitgang kan vertragen. Wij starten daarom met ‘Parkinson Boksen’.   Bas Duiverman: “Bij BeweegpuntBas helpen we iedereen zo fit mogelijk te worden. We doen dit in de breedste zin van het woord en dus bieden we ook graag deze lessen aan.”   Tijdens de training zal met verschillende neurologische patiënten gewerkt worden aan techniek en oog-hand coördinatie, maar ook aan voetenwerk en conditie. “Vaak hebben zij moeite met het doen van twee dingen tegelijk. Tijdens boksen leer je o.a. je balans te houden, maar ook de tegenstander of boksbal in de gaten te houden. We boksen dus met én tegen Parkinson.”  De training wordt gegeven door een specifiek hiervoor opgeleide instructeur. De les is iedere vrijdagmiddag om 13.30 uur en is geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden en verschillende ziekte-of revalidatiefases. Er geldt: niets moet, alles kan.   Dus heb jij Parkinson, MS of CVA? Of ken jij iemand met deze ziekte? Meld dan aan via de app of mail naar info@beweegpuntbas.nl voor meer informatie of een proefles.  ------------- Nog even kort alle voordelen op een rij:  šŸ„ŠStimulans van de hersenen; šŸ„ŠVerbeteren/onderhouden van coördinatie van ogen, handen en voeten; šŸ„ŠBetere balans; šŸ„ŠMeer kracht en uithoudingsvermogen; šŸ„ŠPlezier in bewegen.    De les wordt wekelijks gegeven op vrijdagmiddag om 13.30 uur.

Vacature bij The Basezvh!

Vacature The Base Zvh The Base Zevenhuizen is een box van maar liefst 720m² aan het Nijverheidscentrum te Zevenhuizen. Je kunt bij ons terecht voor diverse (groeps)lessen. Deze crosstrainingen zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht niveau of leeftijd. Onze lesprogrammering bestaat elke dag uit een andere workout, zodat trainen nooit twee keer hetzelfde is. Ook geven we workouts aan kinderen en tieners. Voor volwassenen bieden wij ook de officiële StrongFit programmering aan, die in het teken staat van sterker worden en het voorkomen van veelvoorkomende blessures. Extra leuk zijn de Friday Night Specials (met borrel) en BeachWODs, waarin we een uitstapje naar de Zevenhuizerplas maken. Gezelligheid staat bij alle lessen voorop! Iedereen kent én helpt elkaar, wat ons tot een hechte community maakt. We vinden het leuk als je wilt meedenken in bijzondere WODs of andere uitbreidingsmogelijkheden. Lijkt dit je iets? Wij zijn op zoek naar versterking van ons coachesteam: een gezellige, professionele instructeur (m/v) die lessen aan zowel volwassenen als kinderen kan geven. Het is belangrijk dat je iedereen zich welkom laat voelen en je aandacht goed verdeelt tijdens je lessen. Ook is er een optie om Personal Training te geven, bijvoorbeeld fundamentele lessen aan nieuwe leden. Wie zoeken wij? Je hebt ervaring met het lesgeven aan zowel volwassenen als kinderen.     Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met CrossFit en/of olympisch gewichtheffen en kunt de bewegingen goed demonstreren. Op basis van je kennis kun je goede schaalopties bieden. CrossFit level 1 certificaat (of een vergelijkbare opleiding) is een pré. Je bent flexibel inzetbaar in zowel de ochtend- als avonduren, doordeweeks en in het weekend. Het is een pré als je lessen van onze andere coaches (soms ad hoc) kunt opvangen. Je kunt vloeiend Nederlands spreken en schrijven. Beheersing van het Engels is een pré.     Het is een pré als je een EHBO-diploma bezit.  Wat bieden wij? Een 0-urencontract of zzp- mogelijkheid om je uren in te delen op basis van jouw wensen en beschikbaarheid.     Een klein, hecht team met kennis en ervaring binnen verschillende specialismen. Een betrokken community van coaches en leden. Elk jaar een persoonlijk kerstpakket. Gratis sporten en zwemmen bij The Base zvh en BeweegpuntBas.  Meer informatie of solliciteren? Bel gerust voor meer informatie naar Bas Duiverman (0180-398840) of kijk op www.thebasezvh.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Bas Duiverman via info@thebasezvh.nl The Base zvh is verbonden aan BeweegpuntBas.

Workshop Wim Hof Methode bij The Base

Op 2 april aanstaande kun je bij The Base deelnemen aan een workshop van de Wim Hof Methode.  De Wim Hof Methode is bedacht door de ‘Iceman’ Wim Hof en combineert de krachten van de kou, ademhaling en mindset/focus. Door onze comfortabele levensstijl en de samenleving waarin we leven zijn we veel van de natuurlijke vermogens van ons lichaam verloren. Denk aan kracht, flexibiliteit, focus en soms zelfs het vermogen om je gelukkig te voelen. Hierdoor voelen we ons vaak slap, kunnen we onszelf niet goed concentreren hebben we last van veel fysieke kwaaltjes en zijn we net even een beetje teveel gestresst. De Wim hof Methode helpt je om deze natuurlijke vermogens van je lichaam weer te ontdekken. Het doel van de Wim Hof-methode is om je gezonder, comfortabeler en krachtiger te voelen. De Wim Hof Methode is een wetenschappelijk erkende ademhalingstechniek, geïnspireerd op de meditatie van Tibetaanse monniken. Deze zogenaamde Tumo-meditatie heeft als doel om de lichaamstemperatuur te verhogen met behulp van bepaalde ademhalingstechnieken om slechte gedachten en gevoelens te “verbranden”. Door de snelle, intensieve ademhaling wordt je bloedsomloop kortstondig verrijkt met meer zuurstof (O2), terwijl kooldioxide (CO2) ontsnapt. Na de Wim Hof-ademhaling heb je dus meer zuurstof dan kooldioxide in je bloed. Na kennismaking met de Wim Hof-ademhaling sluiten we af met een ijsbad (koudetherapie). Net als bij de ademhaling dien je je lichaam geleidelijk aan te laten wennen aan de lagere temperaturen en langere periodes in koud water. Er wordt theoretische uitleg gegeven over de ademhaling sessie, visualisatie en ontspanning, maar de sessie zal voornamelijk praktisch zijn. Heb je interesse? Wil je meedoen?  Je bent van harte welkom bij deze ‘Adem en IJs’ sessie bij The Base zvh. De workshop wordt gegeven door een gecertificeerde Wim Hof trainer. Je hoeft geen ervaring te hebben met deze ademhalingstechnieken. Je kunt je insschrijven via info@thebasezvh.nl ---------------------------------- Nog even alles op een rij:    Ademworkshop Boost voor je immuunssysteem Bewust leren vol en diep te ademen, meer zuurstof/energie in je lichaam Stimuleren van zelfherstellend vermogen Hulpmiddel bij het doorbreken van blokkades/spanningen/patronen  IJsbad (koude training): Boost voor je immuunsysteem en energielevel Het verlaagt de onstekingswaardes in je lichaam Goed voor je hart en doorbloeding Het vergroot je zelfvertrouwen Je leert goed focussen Wanneer: 2 April vanaf 14:00 (tot 16:00 met uitloop) Waar: locatie The Base zvh kosten: Prijs: 50,- incl.BTW    

Cookie instellingen