Inschrijven

Wil je gaan sporten bij BeweegpuntBas of The Base zvh? Maak dan een afspraak bij een van onze sportinstructeurs voor een intake gesprek. In dit gesprek worden uw doelstellingen besproken.

  • Bij BeweegpuntBas wordt daarna onder begeleiding van de trainer een tweetal testen gedaan: een conditietest en een krachttest. Op basis van deze twee testen wordt uw persoonlijke beweegplan opgesteld.
  • Bij The Base start je altijd met een aantal Fundamentallessen waarin alle veelvoorkomende bewegingen stap voor stap worden uitgelegd. Het is belangrijk om deze technieken eigen te maken voordat je jezelf gaat uitdagen, zodat je optimaal kunt presteren en de kans op blessures vermindert. Een goed begin is het halve werk!


De afwisseling en geleidelijke opbouw van het programma zorgt ervoor dat het lichaam de tijd heeft zich aan te passen aan een grotere inspanningsbelasting. Aan de hand van uw progressie zal het schema vervolgens tijdig aangepast worden.

Overstapservice

Heb je nog een lopend contract van een ander sportcentrum? Dan hebben wij daar een speciale overstapregeling voor. Op vertoon van de opzegging bij uw huidige sportschool zullen wij bij inschrijving bij BeweegpuntBas/The Base zvh het nog te betalen bedrag (maximaal 6 maanden) in korting brengen op uw abonnement bij ons. Dit is echter alleen mogelijk als je een abonnement voor minimaal 24 weken bij ons afsluit.  

'Bring-a-friend' actie

Samen sporten motiveert en is veel gezelliger! Neem daarom een vriend, vriendin, buurman of familielid mee. Zodra hij of zij lid wordt, ontvang jij vier weken gratis sporten. Jouw vriend ontvangt 5% korting op het abonnementsgeld tijdens de eerste 8 weken. (geldt niet in combinatie met andere acties)

Ledenpas

Nadat we jouw abonnement geregistreerd hebben, ontvang je van ons een ledenpas. Deze pas dien je altijd mee te nemen wanneer je komt sporten. Het is een entreepas en met deze pas kun je aan de activiteiten deelnemen. Naast de sportactiviteiten, bieden we via deze ledenpas ook nog voordeel bij diverse bedrijven uit de regio. We bieden de pas kosteloos aan. Mocht je deze onverhoopt kwijtraken, dan zijn we helaas genoodzaakt om vervaardigingskosten voor een nieuwe pas in rekening te brengen. 

Inschrijven?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je op.


 

Inschrijven

Cookie instellingen