Lesaanbod

Crosstraining

In The Base zvh, een gym van ruim 700m2, kun je terecht voor crosstraining. De (groeps)lessen zorgen ervoor dat bewegingen uit het dagelijks leven gemakkelijker worden en langer vol te houden zijn. De trainingen zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht niveau of leeftijd! Een workout wordt altijd individueel aangepast aan jouw niveau. Onze lesprogrammering bestaat elke dag uit verschillende workouts, zodat trainen nooit twee keer hetzelfde is. De van oorsprong militaire vorm van training bestaat uit een combinatie van gewichtheffen, gymnastiek, atletiek en cardiobewegingen. Je traint kracht, uithoudingsvermogen en explosiviteit met bijvoorbeeld barbells en kettlebells, maar ook objecten als tractorbanden, zandzakken en touwen. Na het technische gedeelte volgt een intensieve training: de WOD (workout of the day) genoemd. Gezelligheid staat voorop tijdens alle lessen! Iedereen kent én helpt elkaar, wat ons tot een hechte community maakt – een van de eerste crossfitcommunities van Nederland.  Een goed begin is het halve werk. Gratis proefles! Wil je gaan sporten bij The Base zvh? Maak dan een afspraak bij een van onze coaches voor een kennismaking. Je start altijd met een aantal Fundamental-lessen (introductie) of Personal Trainingen waarin alle veelvoorkomende bewegingen stap voor stap worden uitgelegd. Je krijgt tijdens deze lessen altijd les van dezelfde coach: hij/zij is altijd je eerste aanspreekpunt voor vragen en tips, ook na je fundamentals lessen, tijdens je gehele lidmaatschap bij The Base. Het is belangrijk om deze technieken eigen te maken voordat je jezelf gaat uitdagen, zodat je optimaal kunt presteren en de kans op blessures vermindert. Een goed begin is het halve werk!  

Bootcamp BeweegpuntBus

Kom je buiten sporten? Heb je hem al zien rijden? Dankzij de unieke BeweegpuntBus kunnen we onze outdoorlessen nu geven op elke gewenste plek in regio Zevenhuizen, Moerkapelle en Nesselande. We komen gewoon naar jou toe! De BeweegpuntBus staat diverse dagen en tijden op verschillende sportieve locaties. Als lid van BeweegpuntBas kun je hier aansluiten waar en wanneer je wilt.    Ga je mee buiten sporten? Kijk dan op de speciale Facebookpagina @beweegpuntbus voor actuele sportlocaties en –tijden van onze bus.    Gezellig trainen met professionele instructeurs De outdoorgroepslessen die we geven vanuit de BeweegpuntBus bestaan o.a. uit circuittraining, intervaltraining en fitnessoefeningen.  Met behulp van diverse sportattributen die we meenemen, materialen die we vinden in de natuur en jouw eigen lichaamsgewicht, bieden onze professionele instructeurs afwisselende workouts. Een flinke portie gezelligheid staat hierbij hoog in het vaandel. Sporten is goed voor de gezondheid, maar moet immers vooral leuk zijn óf worden!     Vrij opzegbaar, flexibel abonnement De trainingen van de BeweegpuntBus vallen onder onze groepslessen.  Ben je al lid en heb je een abonnement waar groepslessen in zitten? Dan kun je ook gewoon aansluiten bij de BeweegpuntBus. Ben je nog geen lid? Maak dan kennis met onze vrij opzegbare, flexibele abonnementen van telkens vier weken.  Meer informatie hierover vind je op www.beweegpuntbas.nl of loop even binnen in ons sportcentrum. De koffie staat klaar!   De BeweegpuntBus in het kort:   Op diverse dagen en tijden outdoorlessen bij jou in de buurt  Sporten in een prachtige, uitdagende en natuurlijke omgeving   In groepsverband fitheid, conditie en kracht verbeteren  Trainen op je eigen niveau, begeleid door een ervaren, professionele trainer  Mooie afwisseling met ons indoor-lesaanbod  Flexibel en vrij opzegbaar abonnement  Trainingen ook mogelijk bij verenigingen, bedrijven of als PT       

Groupcycle pro-lessen

Indoor fietstraining als een prof! ā€‹Ben jij een fanatieke fiets(t)er? Wil jij straks weer sterk aan het buitenseizoen beginnen? Sluit dan aan bij de nieuwe Groupcycle Pro-lessen van BeweegpuntBas. Tijdens deze indoor fietslessen geven we afwisselend duur- en intervaltrainingen. Elk onderdeel komt aan bod om jou tot een betere wielrenner te maken. De lessen worden gegeven door instructeurs van KrederCoaching, die zelf jarenlange ervaring hebben in het internationale profpeloton. Je bent dus in goede handen! Group Cycle De Group Cycle van Technogym meet nauwkeurig je prestatie en voelt aan als een echte wegfiets. De continue feedback die de fiets je geeft zorgt voor een goede controle van de trainingsintensiteit en traptechniek. In combinatie met de professionele en gevarieerde begeleiding haal jetijdens deze lessen echt het maximale uit jezelf. Meten is weten Voorafgaand aan de lessen doet iedere deelnemer een FTP inspanningstest. Zo bepalen we jouw persoonlijke vermogen in wattage. Dit maakt het mogelijk om veel gerichter te trainen en specifieke doelen te stellen. Aan de hand van de behaalde wattages en je maximale hartslag, ontvang je een persoonlijk trainingsschema binnen de lessen. Je traint dus gezellig in groepsverband, maar wel gericht op jouw doel en op jouw eigen niveau. Alleen zo kun je sterker en sneller worden. Download de App Meedoen? Download dan eerst de App van BeweegpuntBas via de App Store (Apple) of Google Play (Android). We vragen je, voorafgaand aan iedere les, via deze App een fiets te reserveren, zodat je zeker weet dat er een plaats in de les voor jou beschikbaar is. Reserveren kan via het hoofdmenu ->groepsles tijdschema -> zoek de les op-> druk op ‘reserveren’. Ook kun je in de App je prestaties in een persoonlijk trainingsoverzicht opslaan. Zo kun je al je fietsgegevens van de lessen bijhouden en je vooruitgang volgen. Pro(e)fles?  Dus….ben jij op zoek naar een professionele indoor fietstraining met de beste begeleiding, hightech fietsen en persoonlijke aandacht? Meld je dan aan voor een pro(e)fles Groupcycle Let op! Om deel te kunnen nemen aan de Indoor fietstrainingen moet je van tevoren dus de FTP test gedaan hebben. Maak daarom snel een afspraak met een fitnessinstructeur via info@beweegpuntbas.nl  of loop even binnen in het sportcentrum. 

Cookie instellingen