Pilates, PowerYoga & FlowYoga

We bieden verschillende groepslessen op gebied van yoga en Pilates. De oefeningen geven kracht en energie en zorgen voor een algeheel prettig gevoel van ontspanning. Dankzij de deskundige begeleiding heb je als beginnende en als gevorderde deelnemer een fijne les met daarin voldoende uitdaging. 

Pilates

Pilates is gericht is op stretchen, versterken en balanceren. De Pilates groepsles brengt je inspanning én ontspanning. Iedere oefening wordt gecontroleerd en met grote precisie uitgevoerd. Het juiste ademhalingspatroon ondersteunt de oefening. De Pilates groepslessen zijn geschikt voor iedereen. 

PowerYoga

PowerYoga is een dynamische Yogavorm waarbij fysieke houdingen direct na elkaar uitgevoerd en ondersteund worden door ademtechniek. De fysieke houdingen samen vormen als het ware een serie, waarbij de houdingen niet vast staan. Per les kan de serie verschillen. De serie vormt een dynamisch geheel en heeft veel weg van een workout. Door je aandacht te focussen met behulp van je adem op de beweging en het ervaren van je lichaam, ontstaat een vergelijkbaar effect als bij hardlopers, een soort meditatie door beweging. In de serie worden achtereenvolgens staande, zittende en liggende houdingen uitgeoefend. 

FlowYoga 

FlowYoga is een dynamische vorm van yoga. De verschillende houdingen worden vloeiend met elkaar verbonden. Tijdens een FlowYogales wisselen inspanning en ontspanning elkaar af. Omdat je aandacht uitgaat naar de houdingen, de vloeiende bewegingen en je ademhaling laat je de wereld even achter je en kom je meer in het hier en nu. 

Cookie instellingen