SALSATION®

VOLGENDE GENERATIE VAN LATIJNGEBASEERDE DANSWORKOUT'S

SALSATION® is een leuk en verslavend dansprogramma op basis van functionele training met een zeer sterke focus op muzikaliteit en lyrische expressie.
Geen danservaring nodig!

Dit pioniersprogramma zet functionele trainingsprotocollen om in innovatieve dansbewegingen, waardoor het lichaam op een natuurlijke en gezonde manier beweegt. Bewegingen worden gecontroleerd uitgevoerd, waardoor het veilig is voor de gewrichten en plezier voor iedereen is!
Waarom noemen we het SALSATION®?
SALSATION® is een mix van de woorden salsa (warme pittige saus) en sensatie. Salsa, zoals in de mix van verschillende ritmes, culturen, dansen en fitnessprotocollen. Sensatie is het gevoel dat je krijgt van de sterke focus van het programma op muzikaliteit, lyrische expressie en gevoel van goede effecten van de functionele training op je lichaam.

 

Groepslessen bij BeweegpuntBas


Bij BeweegpuntBas kunt u deelnemen aan veel leuke groepslessen zoals Steps, Bodypump, Yoga,  BBB, Easyline en nog veel meer! Enthousiast? Kies dan voor het groepslessenabonnement of de aanvulling ‘groepslessen’ bovenop uw fitnessabonnement. Voor slechts €2,50 per maand kunt u meedoen met alle lessen! 

Proefles

Cookie instellingen