Swiss Ball

Door met de instabiele Swiss Ball te trainen worden de bekken- en houdingspieren (romp) flink aan het werk gezet. Zo traint u tijdens deze les de buikspieren, krijgt u sterke onderrugspieren en stevige bilspieren. Onder begeleiding van onze intructeurs voert u verschillende oefeningen uit, die gebaseerd zijn op balans en coördinatie. Doordat u traint met uw eigen lichaamsgewicht (en kleine losse gewichten) is de Swiss Balltraining voor iedereen toegankelijk.

Een Swiss Ball is eigenlijk een grote opgeblazen strandbal gemaakt van duurzaam vinyl. Met deze bal kunnen we gerichte oefeningen doen, waardoor het een een prettige aanvulling is op de klassieke fitnesstoestellen. De bal zorgt voor instabiliteit waardoor u uw spieren moet gebruiken om in balans te blijven. Op deze manier worden de sterkte en de flexibiliteit van die spieren getraind.
 

Groepslessen bij BeweegpuntBas


Bij BeweegpuntBas kunt u deelnemen aan veel leuke groepslessen zoals Steps, Zumba, BodyPump, Body4Shape, Easyline en nog veel meer! Enthousiast? Kies dan voor het groepslessenabonnement of de aanvulling ‘groepslessen’ bovenop uw fitnessabonnement. Voor slechts €2,50 per maand kunt u meedoen met alle lessen! 
Cookie instellingen