TRX Core & Stability

TRX Core & Stability is een small grouples, waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van het krachtsuithoudingsvermogen, core (buik&rug) mobiliteit, stabiliteit, houding en algehele fitheid.

TRX is een unieke vorm van bewegen geschikt voor iedereen. De intensiteit van de oefening wordt bepaalt door de lichaamspositie aan te passen. Hierdoor voegt u meer or minder weerstand toe en heeft u zelf de controle over hoe hoog u de lat legt met elke oefening. De oefeningen komen overeen met het natuurlijk bewegingspatroon en stimuleren daardoor een verbetering van de houding en het bewegingspatroon in het dagelijks leven.

Binnen de TRX Core & Stability lessen zal de TRX centraal staan, maar wordt ook regelmatig gewerkt met andere materialen zoals de Swiss Bal. De lessen duren ongeveer 30 minuten en zullen gegeven worden in de fitnesszaal en bij goed weer buiten op ons afgeschermde terrein.

Groepslessen bij BeweegpuntBas

Naast de small grouplessen die in de fitnesszaal plaatsvinden, kunt u bij BeweegpuntBas deelnemen aan veel leuke groepslessen zoals Steps, Zumba, BodyPump, BBB, Spinning en nog veel meer! Enthousiast? Kies dan voor het groepslessenabonnement of de aanvulling ‘groepslessen’ bovenop uw fitnessabonnement. Voor slechts €2,50 per maand kunt u meedoen met alle lessen! 

Cookie instellingen