Diëtist

Lekker gezond eten is belangrijk voor iedereen. Een goede gezondheid wordt namelijk mede bepaald door gezonde voeding en regelmatige beweging. Ook wanneer uw gezondheid te wensen overlaat, speelt voeding een belangrijke rol.
Om uw klachten te verminderen, kan het nodig zijn om uw voeding aan te passen. 
De diëtist van Diëtistenpraktijk Vitalizé is op donderdag bij BeweegpuntBas aanwezig en helpt u om gezonde keuzes te maken. De begeleiding wordt speciaal op uw persoonlijke situatie en wensen afgestemd. U zult dan ook niet ‘op dieet gezet worden’, maar er wordt samen met de diëtist gewerkt aan een verandering van uw eetpatroon en leefstijl.


U kunt oa. voor de volgende voeding- en dieetadviezen bij Diëtistenpraktijk Vitalizé terecht:

  • gezonde voeding voor volwassenen en kinderen
  • voeding tijdens zwangerschap en borstvoeding
  • gewichtsproblemen (overgewicht en ondergewicht)
  • te hoog cholesterolgehalte en te hoge bloeddruk
  • diabetes mellitus (tevens zwangerschapsdiabetes)
  • koemelkallergie bij zuigelingen
  • maag- en darmklachten
  • voeding bij sport
  • uw vraag of verzoek!

 

Consulten


Tijdens het intakegesprek (45-60 minuten) wordt aandacht besteed aan uw persoonlijke situatie, voedingsgewoonten, leefstijl, klachten en hulpvraag. Aan de hand van deze informatie wordt in overleg met u een persoonlijk advies en behandelplan opgesteld. Dit advies krijgt u binnen twee werkdagen schriftelijk thuisgestuurd. In de vervolgconsulten (10-20 minuten), werken we stapsgewijs toe naar doelstellingen waar u zich prettig bij voelt. Wij besteden veel aandacht aan het vergroten van uw kennis over voeding, zodat u leert om zelf verantwoorde keuzes te maken ten aanzien van uw voeding.
 

Vergoeding

Begeleiding door een diëtist wordt vergoed vanuit de basisverzekering, voor drie uur dieetadvisering per kalenderjaar (4-6 consulten). De kosten van de dieetadvisering komen wel ten laste van het verplicht eigen risico. Wij adviseren u om uw verzekeringsvoorwaarden te raadplegen of u extra dieetadvisering vergoed krijgt vanuit uw 
aanvullende polis.

Indien u 'voedingsadvies' in uw abonnement heeft gekozen

 

Meer informatie?

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u terecht bij de sportinstructeurs van BeweegpuntBas. Ook kunt u contact opnemen met de dietist  via 06-81146508 of info@praktijkvitalize.nl. 

Cookie instellingen