fysiotherapie en manuele therapie

Fysiotherapie is bedoeld voor mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat (spieren, pezen, banden en gewrichten). Denk hierbij aan te gespannen spieren, peesontstekingen, bandpijn en artrose. Ook gevolgen van functiestoornissen aan het zenuwstelsel, bloedvaten, longen, hart en huid kunnen worden behandeld.

BeweegpuntBas werkt nauw samen met fysiotherapie de Zuidplas, waardoor u snel geadviseerd of zelfs behandeld kunt worden wanneer u een pijnklacht of blessure heeft.

Ervaren therapeuten

Namens Fysiotherapie de Zuidplas zijn Olaf Moerman en Flavio Andrade werkzaam in de Praktijk voor Sport en Gezondheid bij BeweegpuntBas. Olaf en Flavio zijn zeer ervaren fysiotherapeuten met veel kennis op het gebied van sport en bewegen. U zult hen met enige regelmaat tegenkomen in de fitnesszaal om uw eventuele vragen te beantwoorden.  Door de nauwe samenwerking tussen onze sportinstructeurs en Fysiotherapie de Zuidplas zullen hun bevindingen direct in uw persoonlijke trainingsschema worden verwerkt. 

Sporten onder medische begeleiding?

Heeft u momenteel klachten en vindt u het dus pretiiger om te sporten onder medische begeleiding? Op woensdag van 11.00 uur tot 12.00 uur geeft Olaf een groepsles Fysioline. Tijdens deze groepsles krijgt u advies met betrekking tot uw klachten en indien nodig zal hij een afspraak met u maken. U bent dus voor, tijdens en na een blessure bij ons in goede handen.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u terecht bij onze instructeurs van het sportcentrum of bij de fysiotherapeuten via Fysiotherapie de Zuidplas 0180-634021.

Cookie instellingen