BeweegpuntBas en The Base zvh sluiten tijdelijk de deuren

Zojuist hebben we vernomen dat alle sportcentra in Nederland tot en met 6 april hun deuren moeten sluiten. Dit om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Vanaf vandaag (15 maart) zijn BeweegpuntBas en The Base zvh dus helaas dicht. Wij vinden dit uiteraard heel vervelend, maar nemen onze verantwoordelijkheid en hopen hierbij op ieders begrip.  


Het besluit roept waarschijnlijk vragen bij op. Denk aan alternatieven om toch lekker te sporten, maar ook over de betaling van de abonnementen. We gaan hier de komende week goed over nadenken en verwachten zo snel mogelijk met een voorstel te komen. Bewaar alle vragen dus nog even. Je hoort van ons!


In tussentijd is het natuurlijk voor ál onze leden wel mogelijk om thuis in beweging te blijven. Dit kan met onze BeweegpuntBas My Welness App. Heb je deze app nog niet, maar wil je wel een fijne home-workout ontvangen? Stuur dan even een mail naar info@beweegpuntbas.nl
Daarnaast zullen we via onze Insta- en Facebookpagina allerlei workouts, tips en andere content met je delen die je thuis of buiten de club kan doen.


Hopelijk tot snel….in onze clubs!

Informatie

Cookie instellingen