BeweegpuntBas Home Training

BeweegpuntBas Home Training (update 20 maart) 


Het coronavirus houdt ons flink in de greep. Fysiek contact blijft dus nog even onmogelijk, maar verbinding en warme contacten houden we online zo goed mogelijk in stand. Je kent ons, het liefst moedigen onze groepslesinstructeurs je ook in jouw tuin aan. En komt Eric even bij je langs voor een praatje over voetbal, schenkt Carin nog een bakkie koffie in na de workout, geeft Wendy revalidatietips of komt Bas met het racket bij je thuis langs 😉. Maar helaas, dat gaat niet. Totdat onze deuren weer open mogen, bieden we je daarom diverse opties om thuis te trainen.

Home Training
Veel leden zijn al aan de slag met de trainingen voor thuis. We plaatsen jouw persoonlijke lessen in de app en updaten deze regelmatig. Daarnaast voorzien we je komende weken in diverse unieke groepslessen, challenges en yogasessies. Houd daarom onze site en socials goed in de gaten. Kijk ook eens in de app naar het klassement. Hier kun je elkaar uitdagen. Wie heeft de meeste home-moves gemaakt?

Uitleen
Zoals je weet, is het mogelijk om gratis de benodigde materialen bij ons op te halen. We zijn wekelijks aanwezig op woensdagavond (19.00-20.30), donderdagochtend (08.30-10.00)en donderdagavond (19.00-20.30). Wissel vooral af. Goed voor je spieren, maar ook leuk om eens iets anders te proberen, zonder dat je hierop het abonnement hoeft aan te passen. Samen houden we je op deze manier fit, want juist nú realiseren we ons hoe belangrijk gezondheid is.

Overmacht
Helaas is de huidige situatie overmacht. We rekenen graag op ieders begrip.
We duimen dat we vanaf 6 april weer open gaan en iedereen dan kunnen ontvangen in het sportcentrum. Mocht het onverhoopt allemaal langer duren, dan zullen we een passende compensatie aanbieden. Hiervoor onderzoeken we nu de beste optie.

Kortom, we hopen dat je blijft sporten. Tijdelijk niet bij ons, maar wel mét ons.
We houden contact en gaan ervoor!
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BeweegpuntBas Home Training (update 17 maart) 

Wat is jouw favoriete (groeps)les? BRN? Bodypump? TRX? Core-training? Swissball? We hebben je twee rustdagen gegeven, maar ...dat is voorbij. 😄
De komende weken sturen we je de oefeningen (en waar mogelijk de muziek) voor jouw les digitaal op.
Je kunt dan thuis doortrainen en straks de draad gewoon weer oppakken. Uiteraard begrijpen we dat je hiervoor materialen nodig hebt en dus kun je die gewoon tijdelijk bij ons lenen!

Stuur in een mail (info@beweegpuntbas.nl ) welke les je thuis wilt ontvangen en of je materialen nodig hebt. Deze reserveren we dan voor je. Woensdagavond (19.00-20.30) donderdagochtend  (08.30-9.30) en donderdagavond (19.00-20.30) zijn we in het sportcentrum om alles uit te delen.
Om iedereen de mogelijkheid te geven, wisselen we per week. Meteen een leuke kans om eens een andere les te proberen!

Online groepslessen:
Klik op de onderstaande links om toegang te krijgen.

Les Mills: Body pump, Body Balans (yoga), Spinning, en veel meer.

HOW at Home: BRN, Xcore, en nog veel meer.
Gebruiksaanwijzing How at Home


Fitsnacks 

Spinning

Train je normaalgesproken niet in een groepsles, maar via een schema in de fitnesszaal? Ook hiervoor kun je natuurlijk benodigdheden ophalen.
Je schema plaatsen we in de BeweegpuntBas App (of geven we mee op een printje). Zo blijven we je op afstand coachen en motiveren.

Het is even niet anders. De komende weken zijn voor iedereen vreemd en voor sommigen misschien ook wel spannend. Met deze creatieve oplossingen proberen we in ieder geval ons hoofd koel en onze spieren én hart warm te houden!

Informatie

Cookie instellingen