BeweegpuntBuiten

Uit iedere crisis komen ook goede punten voort. Zo zijn wij in het voorjaar (noodgedwongen) gestart met diverse buitenlessen. En waar kan dat beter dan in de tuin van BeweegpuntBas? We hebben maar liefst 400 m2 buitenterrein tot onze beschikking.

Dankzij de sfeervolle pagodetent hebben we geen last van regen en/of felle zon. Het buitensporten beviel veel klanten heel goed en dus blijven we in de toekomst optimaal gebruik van maken van BeweegpuntBuiten. Zo kunnen diverse groepslessen (in overleg) nog in de tent plaatsvinden. Ook ben je vrij om met de losse fitnessmaterialen naar de buitenplaat te lopen en hier lekker te gaan sporten.
Tenslotte kunnen we tijdens de wandelfit en bootcamp lopend of met de BeweegpuntBus de mooiste sportplekjes bij de Zevenhuizerplas en Rottemeren bereiken. Dat was hartstikke leuk. Zonde om te stoppen ;-)

Ook zo’n zin gekregen om te trainen? Je vindt het rooster hier en/of in de App van BeweegpuntBas. 
Om ervoor te zorgen dat we voldoende afstand kunnen houden tussen elkaar en de instructeurs, blijft  reserveren van de lessen of fitnessmomenten via de App verplicht. Heb je de App en reserveringscode nog niet? Stuur dan even een e-mail naar info@beweegpuntbas.nl. Ook voor andere vragen, kun je gerust even mailen naar Bas.

Tot slot....of je nu binnen óf buiten traint, houd altijd de RIVM maatregelen in acht en lees vóór je training onze aanvullende (hygiëne)voorschriften

Heerlijk om iedereen weer te zien, er met zijn allen tegenaan te gaan. Dus …..let’s go outside én ook weer inside ;-)


Natuurlijk was het even slikken toen we in het voorjaar de deuren moesten sluiten ivm het coronavirus, maar het motiveerde ook. Om te denken in mogelijkheden, om nieuwe plannen te maken en om nieuwe lessen te bedenken. Hierbij werden we volop gesterkt door alle lieve berichten van onze leden. Namens team BeweegpuntBas hartelijk dank daarvoor!

Proefles

Cookie instellingen