BeweegpuntBus: Bedrijfsfitness op locatie!

BeweegpuntBas is een modern, maar kleinschalig sportcentrum in Zevenhuizen. Wij bieden een compleet sport- en beweegaanbod door de activiteiten in ons fitnesscentrum te combineren met verenigingsport, bedrijfsfitness en bewust bewegen overdag.
Naast een uitgebreid lesaanbod ín ons sportcentrum, geven we dus ook graag lessen in de buitenlucht. Dankzij onze unieke BeweegpuntBus kunnen we veel sportlessen geven op elk gewenst moment en elke gewenste plek in de regio Zuidplas, Gouda, Rotterdam en Den Haag. Dus wilt u in groepsverband fitheid, conditie en kracht verbeteren? Wij komen gewoon naar u toe!
 
Wij maken werk van vitaliteit
Sporten levert een grote bijdrage aan de gezondheid en vitaliteit van medewerkers. Wie vitaal is, heeft een hogere belastbaarheid, doet zijn werk efficiënter, is flexibeler en meldt zich minder ziek. Met andere woorden, hoe vitaler uw medewerkers, hoe slagvaardiger uw organisatie.
Daarnaast bevordert sport het sociale contact tussen uw medewerkers. Train wekelijks gezellig met elkaar of organiseer eens een netwerkbijeenkomst inclusief een work-out.
De work-outs die we geven met de BeweegpuntBus bestaan o.a. uit circuittraining, intervaltraining en fitnessoefeningen. Met behulp van diverse sportattributen die we meenemen en materialen die we in de stad en/of natuur vinden, bieden onze instructeurs afwisselende work-outs. Sporten is goed voor de gezondheid, maar moet vooral leuk zijn óf worden.
 
Wat kunt u verwachten van de BeweegpuntBus workout?
  • Training op elke gewenste locatie, geschikt voor ieder niveau
  • Een bus vol materialen voor een afwisselende work-out
  • Een professionele instructeur die inspeelt op wensen en behoeften
  • Een training die aangepast kan worden op fitheid en (medische) klachten
  • In groepsverband fitheid, conditie en kracht verbeteren 
  • Fiscaal voordeel

Trainingen met de BeweegpuntBus kunnen eenmalig op locatie gegeven worden, maar uiteraard kunnen we ook periodiek bij uw bedrijf langsrijden. Heeft u interesse? Dan bespreken we graag uw wensen en mogelijkheden, zodat we een gerichte offerte kunnen uitbrengen.
Tenslotte kunnen we de activiteiten van de BeweegpuntBus voor uw werknemers combineren met onbeperkte trainingen in ons sportcentrum. Zo’n bedrijfsfitnessabonnement biedt fiscale voordelen.
Samen maken we fit worden leuk!
 
Interesse? Scroom dan niet om te bellen (0180-631860) of te mailen  (info@beweegpuntbas.nl)
 
Cookie instellingen