Geef energie met het Beweegcadeau

De feestdagen komen eraan. Ieder jaar is het weer een uitdaging om een persoonlijk en origineel cadeau te geven. Daarom introduceren wij het Beweegcadeau!

Meer dan ooit is fitheid en vitaliteit van belang. Met het Beweegcadeau geef je maar liefst één maand onbeperkt sporten. Uiteraard krijgt de ontvanger eerst een fysieke (conditie)test en maken we een persoonlijk beweegplan. Op basis hiervan kan hij/zij een maand lang onbeperkt inschrijven voor fitnessuren, maar ook voor alle groepslessen die we aanbieden. Zo kan gekeken worden of yoga het beste past of dat men meer energie krijgt van spinning, TRX of boksen. 

We bieden het Beweegcadeau tegen een heel aantrekkelijk tarief. De bon vertegenwoordigt een waarde van €50,- (maandabonnement, test en beweegplan), maar jij betaalt hiervoor slechts €30,-.

Bewegen werkt aanstekelijk, dus deel jouw passie. Of je hem nu aan een fanatieke sporter geeft of aan iemand die nog een zetje nodig heeft, met deze cadeaubon kan de ontvanger direct aan de slag met de goede voornemens.

Het beweegcadeau is te bestellen via info@BeweegpuntBas.nl of bij onze instructeurs. Je ontvangt de bon vrolijk ingepakt met een bidon zodat jij het sportieve cadeautje leuk kan presenteren. GO for it! 

Informatie

Cookie instellingen