Groupcycle pro-lessen

Indoor fietstraining als een prof!
Ben jij een fanatieke fiets(t)er? Wil jij straks weer sterk aan het buitenseizoen beginnen? Sluit dan aan bij de nieuwe Groupcycle Pro-lessen van BeweegpuntBas. Tijdens deze indoor fietslessen geven we afwisselend duur- en intervaltrainingen. Elk onderdeel komt aan bod om jou tot een betere wielrenner te maken. De lessen worden gegeven door instructeurs van KrederCoaching, die zelf jarenlange ervaring hebben in het internationale profpeloton. Je bent dus in goede handen!

Group Cycle
De Group Cycle van Technogym meet nauwkeurig je prestatie en voelt aan als een echte wegfiets. De continue feedback die de fiets je geeft zorgt voor een goede controle van de trainingsintensiteit en traptechniek. In combinatie met de professionele en gevarieerde begeleiding haal jetijdens deze lessen echt het maximale uit jezelf.
Meten is weten
Voorafgaand aan de lessen doet iedere deelnemer een FTP inspanningstest. Zo bepalen we jouw persoonlijke vermogen in wattage. Dit maakt het mogelijk om veel gerichter te trainen en specifieke doelen te stellen. Aan de hand van de behaalde wattages en je maximale hartslag, ontvang je een persoonlijk trainingsschema binnen de lessen. Je traint dus gezellig in groepsverband, maar wel gericht op jouw doel en op jouw eigen niveau. Alleen zo kun je sterker en sneller worden.

Download de App
Meedoen? Download dan eerst de App van BeweegpuntBas via de App Store (Apple) of Google Play (Android). We vragen je, voorafgaand aan iedere les, via deze App een fiets te reserveren, zodat je zeker weet dat er een plaats in de les voor jou beschikbaar is. Reserveren kan via het hoofdmenu ->groepsles tijdschema -> zoek de les op-> druk op ‘reserveren’.
Ook kun je in de App je prestaties in een persoonlijk trainingsoverzicht opslaan. Zo kun je al je fietsgegevens van de lessen bijhouden en je vooruitgang volgen.

Pro(e)fles?
Dus….ben jij op zoek naar een professionele indoor fietstraining met de beste begeleiding, hightech fietsen en persoonlijke aandacht? Meld je dan aan voor een pro(e)fles Groupcycle
Let op! Om deel te kunnen nemen aan de Indoor fietstrainingen moet je van tevoren dus de FTP test gedaan hebben. Maak daarom snel een afspraak met een fitnessinstructeur via info@beweegpuntbas.nl  of loop even binnen in het sportcentrum.

Wanneer is de les?  (reserveren verplicht)
Dinsdag      18:30-19:30 (bij voldoende aanmeldingen)
Donderdag 18:30-19:30

Proefles

Cookie instellingen