Hello-Goodbye in de Boxinglessen

Al enkele jaren geeft Jos Gouweloos fijne Boxingfitlessen bij BeweegpuntBas. Jos is echter verhuisd naar Rotterdam om daar zijn vervolgstudie op te pakken. Dit is helaas niet meer te combineren met onze sportlessen. We gaan Jos uiteraard erg missen, maar wensen hem héél veel succes met deze stap. We zien hem graag na zijn opleiding weer terug ;-). 

Uiteraard is Jos niet zomaar vertrokken. Hij heeft intensief meegezocht naar een geschikte opvolger. En dat heeft geresulteerd in ....een opvolgster. De deelnemers hebben haar inmiddels al een aantal keer gezien tijdens de inwerkperiode, maar vanaf deze week zal Sabine van der Touw de Boxinglessen definitief van Jos overnemen. 
Sabine geeft op deze lessen op dinsdagavond en op de vrijdagavond en nodigt hierbij jong, oud(er), man en vrouw uit om mee te doen met haar lessen. Boksen is immers bij uitstek dé sport om je conditie, kracht en balans te vergroten!

Ga jij de uitdaging aan? Meld je dan snel aan in de App. Beste sporters van BeweegpuntBas,

Mijn naam is Sabine van der Touw en vanaf september zal ik de boxingbag lessen gaan geven bij BeweegpuntBas. Zelf heb ik een aantal jaar wedstrijden gevochten, waar ik met veel plezier en trots op terugkijk! Deze kennis en ervaring over de sport wil ik graag met jullie gaan delen in mijn lessen. Ik kijk er dan ook erg naar uit om jullie te ontmoeten en natuurlijk te voorzien van intensieve maar ook gezellige lessen. Tot snel!


Sabine

Proefles

Cookie instellingen