Informatie heropening 1 juli

Goed nieuws!
Vanaf woensdag 1 juli kunnen we ook weer indoor sporten. Hier hebben we heel veel zin in. We kijken er naar uit om écht iedereen te kunnen ontvangen. Wat betreft de openingstijden en het lesprogramma gaan we vanaf dan weer terug naar het ‘oude’ bekende schema. Maar….aangezien iedereen erg enthousiast is over het buiten trainen én leden door het thuiswerken en school-continurooster iets meer sportmogelijkheden hebben, breiden we zelfs uit!
 
  • De tent blijft staan t/m 1 oktober. Je kunt dus altijd individueel buiten fitnessen.
  • Dankzij deze sfeervolle tent, kunnen ook diverse groepslessen nog buiten gegeven worden.
  • We geven extra core-circuittrainingen (indoor en outdoor)
  • Iedere doordeweekse middag is er tussen 13.00 uur en 14.00 uur een extra small groeples
  • De BeweegpuntBus blijft meerdere keren per week rijden voor een bootcamples op een mooie locatie in de regio (volg ons via de website of social media)
  • Alle leden met een abonnement voor respectievelijk onbeperkt fitness óf onbeperkt groepslessen, kunnen tot 1 september van beide sportopties gebruik maken.
  • De fitnessmomenten verlengen we naar anderhalf uur i.p.v. één uur. Je kunt dan binnen dit tijdsblok binnenkomen en je training afronden
Door deze extra’s creëren we nog meer sportmogelijkheden voor iedereen en verwachten we dat je straks weer kunt sporten wanneer je wilt.

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, hebben de regering en het RIVM alle sportcentra wel een aantal regels opgelegd. Hieronder zetten we de belangrijkste even op een rij:
 
Controlevragen:
Iedereen stelt zichzelf, voorafgaand aan alle trainingen, een aantal gezondheidsvragen. Deze zijn beschikbaar in het sportcentrum en via de sociale media. Beantwoord je op minimaal één van de vragen ‘JA’, dan moet je de les helaas verzetten. Onze instructeurs stellen deze vragen ook bij de aanvang van de lessen.
 
Hygiënemaatregelen:
Om zo veilig mogelijk te sporten dien je bij binnenkomst (en indien gewenst ook tussendoor) je handen te wassen of te desinfecteren. Onze instructeurs maken alle materialen regelmatig schoon volgens de regels van het RIVM. We vragen jullie daarnaast om tijdens je training altijd een schone handdoek te gebruiken én zelf ook alle gebruikte spullen af te nemen met de desinfectiespray en tissues. Deze staan op meerdere plaatsen in het sportcentrum.
Kleedkamers en toiletten zijn open, maar de douches blijven nog even gesloten.
Lees voor meer informatie onze aanvullende hygiënemaatregelen goed door. 
 
Les- en fitnessmomenten reserveren via de App
Om te voorkomen dat er teveel mensen binnen zijn en we de anderhalvemeter afstand niet kunnen behouden, moet je de lessen en/of fitnessmomenten nog altijd reserveren via de App. Inmiddels hebben we hier een aantal weken mee proefgedraaid en het werkt bij alle gebruikers heel goed en fijn. De indoorlessen zijn beschikbaar in de App.
Reserveren voor een specifiek sportmoment kan altijd vanaf zeven dagen van tevoren. Je kunt één sportmoment per dag reserveren.
Heb je de App nog niet, stuur dan z.s.m. een mail naar info@beweegpuntbas of kijk op de website bij de kopjes Beweegpuntbas/Online. Wij helpen heel graag met de installatie ervan.
Let op! In de App staat het volledige lesprogramma. Per les staat erbij vermeld of deze binnen of buiten gepland is. (bij slecht weer is alles binnen). Kijk dus goed naar jouw voorkeur.

Anderhalvemetersport
We hebben gelukkig een heel ruim sportcentrum met de mooiste, groene sporttuin van de regio. Qua ruimte komt het dus zeker goed. Het sportcentrum zal er wel anders uitzien. Zo zijn looproutes gemaakt. En om de anderhalvemeter afstand te waarborgen zijn markeringspunten op de grond geplakt. Op plaatsen waar de apparaten te dicht bij elkaar staan, zijn doorzichtige schermen neergezet. Per 1 juli is het geoorloofd om tijdens het sporten in groepsverband binnen de anderhalvemeter te komen. Hier zullen we alleen bij de TRX-lessen gebruik van maken. (wordt 1 meter) 
De ramen en deuren staan allemaal zoveel mogelijk open, zodat de gewenste ventilatie plaatsvindt. De entree is op dezelfde plaats, je verlaat het pand via het terras.
 
We realiseren ons dat de nieuwe aanpak voor sommige leden best even wennen zal zijn, maar alleen zó kunnen we samen veilig sporten en voldoen we aan de gestelde regelgeving.
Met de ervaring van de afgelopen weken, zien we dat ieders enthousiasme om te sporten onverminderd is (misschien zelfs wel meer in deze bijzondere tijd) en de sfeer in ieder geval weer ouderwets prettig is.

Heb je nog vragen? Dan vernemen we deze uiteraard graag. En anders…. Tot snel!
 

Informatie

Cookie instellingen