Nieuw! Kids- & Tienerfitness

 

Vanaf maandagmiddag 31 oktober kunnen ook sportieve kinderen en tieners terecht bij BeweegpuntBas. Dan start het sportcentrum namelijk met wekelijkse fitnesslessen voor jeugd, verdeeld in twee leeftijdsgroepen. De kinderfitness is speciaal ontwikkeld voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar, de tienerlessen voor jeugd tussen 13 en 16 jaar. Tijdens deze groepslessen krijgen de kinderen op veilige manier te maken met alle trainingsmogelijkheden van BeweegpuntBas.

Afwisselende circuittrainingen en sportieve spelletjes maken deze les een feest voor uw kind. Onze deskundige fitnesstrainers zorgen ervoor dat kinderen vanaf acht jaar al op verantwoorde wijze aan fitness kunnen doen. Krachttrainingen (met het eigen lichaamsgewicht) kunnen zo de fitheid bevorderen, prestaties op school verbeteren, zorgen voor een beter zelfbeeld en overgewicht voorkomen of bestrijden.

Tieners
Ook de tienergroep traint onder begeleiding van een fitnesstrainer. Naast de gezamenlijke oefeningen, trainen de oudere kinderen al wel meer zelf, zodat ze leren op welke manier ze veilig met de gewichten kunnen sporten. Vanaf 16 jaar kunnen veel tieners, in overleg met de trainers, een regulier abonnement afsluiten.
Interesse? Bel voor meer informatie 0180-631860.
 
Maandag
15.45-16.45 1e kidsfitness
17.00- 18.00 2e tienerfitness

Informatie

Cookie instellingen