Nu ook PT bij BeweegpuntBas en The Base zvh

Wil jij een paar (corona) kilo’s afvallen, sterker of fitter worden? Maar heb je een extra zetje nodig? Geen paniek, veel mensen hebben dit gevoel. Wij starten daarom vanaf april 2021 met Personal Training (PT).

Vanuit de visie dat ieder lichaam anders reageert en elk individu andere doelen heeft, begint onze gecertificeerde personal trainer altijd met een grondige intake en een nauwkeurige lichaamsmeting. De trainer coacht je vervolgens enthousiast tijdens iedere training. Zo word je lekker gemotiveerd en weet je zeker dat je alle oefeningen goed uitvoert. Desgewenst kunnen we ook adviseren op het gebied van voeding. Samen werken we aan de gestelde doelen en ontwikkelen we een gezonde(re) levensstijl.

Het is ook mogelijk om de PT in small groups te doen. “Vind je het fijner om met een familielid of vriend(in) te sporten? Meld je dan gezellig met twee, drie of vier mensen aan. Zo’n groepje en die afspraak in je agenda werkt als een stok achter de deur, het maakt het voor iedereen haalbaar om vol te houden. De PT kan plaatsvinden bij BeweegpuntBas, bij The Base zvh óf we trainen lekker in de natuur bij de Rottemeren.
Meer info? Klik hier 

Informatie

Cookie instellingen