Ontwikkeling coronavirus


*****Update 12 maart 20.15 *****
 
Zojuist hebben het kabinet en RIVM nieuwe maatregelen bekend gemaakt omtrent het Coronavirus. Eén van deze maatregelen is een verbod op bijeenkomsten van meer dan 100 personen bij elkaar (t/m 31 maart 2020)
 
Zowel BeweegpuntBas als The Base zvh zijn kleinschalige sportcentra waar eigenlijk nooit 100 mensen tegelijkertijd aanwezig zijn. Onze groepslessen zijn verdeeld over de hele dag, waardoor we ook hiermee aan de gestelde voorwaarden voldoen. We vragen iedereen de groepslessen te reserveren via de app. Zo houden we alles goed onder controle.

————///———-
Ook BeweegpuntBas en The Base zvh volgen uiteraard de ontwikkelingen rondom het Coronavirus. We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en zijn dus gewoon open.
 
Om verspreiding van het virus tegen te gaan hebben we alle hygiëne- en andere voorzorgsmaatregelen genomen. Zo doen we bijvoorbeeld extra schoonmaakrondes. Zeker ook omdat bij BeweegpuntBas regelmatig mensen sporten die tot een risicogroep behoren (revaliderenden, ouderen)
 
Graag vragen we ook jullie medewerking:
  • Ben je verkouden of heb je andere ziekteverschijnselen? Kom dan even niet sporten in onze centra. Eventueel kun je tijdelijk thuis sporten met onze app;
  • Was voor én na het sporten extra je handen met zeep;
  • Gebruik altijd een schone handdoek op de apparaten;
  • Maak de cardio-apparatuur na gebruik schoon met de zeepspray en een papieren wegwerpdoekje;
  • Desgewenst kun je ook de dumbbells en andere losse materialen extra schoonmaken met spray en een papieren wegwerpdoekje
Tip: Kun je sporten in daluren? Doe dat dan zoveel mogelijk. We verspreiden dan de drukte.
 
Samen zorgen we er op deze manier voor dat we zo veilig mogelijk kunnen blijven sporten!

Informatie

Cookie instellingen