Ook BeweegpuntBus is er klaar voor!

Ja! We mogen weer! Wat fijn dat we de komende weken in ieder geval buitenlessen mogen geven. De BeweegpuntBus is daarom weer gevuld met materialen en helemaal klaar om op pad te gaan. Normaal gesproken doen we dat éénmaal per week, maar gezien de huidige omstandigheden halen we de Bus de komende weken van maandag t/m donderdag dagelijks uit de garage, startend woensdag 13 mei.

Heb je nog niet eerder meegedaan? De lessen bestaan uit circuittraining (bootcamp) met materialen die we voor jou meenemen naar de locatie en ‘hindernissen’ die we onderweg tegenkomen. Je kunt het zo zwaar maken als je zelf wilt, waardoor je werkt aan kracht en conditie op je eigen niveau. En dat allemaal in de prachtige natuur rond de Rottemeren.

Met de BeweegpuntBus komen we dus op de mooiste plekjes van de regio om daar heerlijk met een klein groepje leden (op 1.5 meter afstand) te trainen. Veiligheid is hierbij uiteraard erg belangrijk. Om het juiste aantal mensen te waarborgen moeten vanaf deze week alle lessen gereserveerd worden in de BeweegpunBasApp. Heb je nog geen reserveringslink voor de App van ons ontvangen, stuur dan even een mail naar info@beweegpuntbas.nl.
We vragen jullie daarnaast allemaal aan onze corona-maatregelen te houden en bijvoorbeeld zelf een schone handdoek en gevulde bidon mee te nemen. Wij verzorgen vooralsnog de benodigde handalcohol en eventueel wegwerphandschoenen. Voor de toekomst vragen we iedereen zelf  (sport) handschoenen mee te nemen. KIjk hiervoor alvast naar de mogelijkheden. 

Via de Facebookpagina van de BeweegpuntBus vertellen we telkens ongeveer 24 uur van tevoren waar de Bus heenrijdt en waar we jullie dus die dag ontmoeten. Volg deze pagina dus goed.
Voor deze eerste keer lichten we alvast een tipje van de sluier op. Woensdag 13 mei staan we om 20.00 uur met de herkenbare Bus bij de WA-roeibaan voor een heerlijke buitentraining. 
 
NB. Vergeet dus niet jouw plaats te reserveren. Wil je een vriend, vriendin meenemen? Mail dan naar info@beweegpuntbas.nl voor een proefles.

Tot snel!
 

Proefles

Cookie instellingen