(Orange)fit bij BeweegpuntBas

(Orange)fit bij BeweegpuntBas
Graag dragen wij ons steentje bij om onze klanten (nog) fitter en gezonder te maken en dus kun je vanaf nu bij ons terecht voor de 100% pure en plantaardige producten van Orangefit.


Alle plantaardige ingrediënten zijn met grote zorg geselecteerd, waardoor de producten ideaal zijn voor het herstel na het sporten, spieropbouw en het leveren van topprestaties.
Wil je graag afvallen, dan zijn de plantaardige producten van Orangefit een prima ondersteuning. Onze diëtiste kan je hier meer over vertellen.


€ 29,90  850gr
Fit Green Hero is een plantaardige alles-in-1-shake met een ideale combinatie van eiwitten, koolhydraten, vetten, vezels, vitaminen en mineralen. Ideaal voor wanneer je weinig tijd hebt, onderweg bent, veel sport of gewoon op een gezonde en makkelijke manier alles binnen wilt krijgen.


€ 29,90 850gr
Fit Green Meal Diet is een uitgebalanceerde dieetmaaltijd met alle voedingstoffen die je nodig hebt om op een gezonde manier af te vallen. Eiwitten, koolhydraten, vetten en vezels. Ook compleet in vitaminen en mineralen. Een schepje bevat precies 100 kcal.

 

€ 39,90 (1 kg)
Fit Green Protein bestaat uit pure en hoogwaardige erwten-eiwitten. Fit Green Protein bevat een uitgebalanceerd en compleet aminozuurprofiel. Dit maakt Fit Green Protein de ideale keuze voor iedereen die op een bewuste en verantwoorde wijze bouwt aan een gezond en fit lichaam. De inhoud is voldoende voor 40 bidons   
 sportdrank.  


€ 7,50
Met deze shaker kun je eenvoudig en snel je eiwitshake mixen. Het maakt de eiwitshake lekker luchtig en is handig voor onderweg en tijdens trainingen. Inhoud: 700 ml, BPA-vrij
Meer informatie en of heerlijke recepten met de producten van Orangfit?
https://www.orangefit.nl/recepten
Cookie instellingen