Reanimeren kun je leren!

Weet jij hoe te handelen bij een hartstilstand? Als het slachtoffer bewusteloos is, moet je in ieder geval direct 1-1-2 (laten) bellen. Maar dan?
Het duurt gemiddeld 8-10 minuten tot de ambulance arriveert en dat is te laat voor de meeste slachtoffers. Reanimatie door omstanders verdubbelt de overlevingskans. Wil jij dus leren wat je in zo’n situatie kunt doen? Meld dan snel aan voor de reanimatietraining bij sportcentrum BeweegpuntBas.

Reanimatietraining
Tijdens een interactieve training van drie uur besteden we aandacht aan het geven van eerste hulp, hartmassage, beademing en het gebruik van een AED apparaat. Door hiermee te oefenen leer je adequaat handelen in een noodsituatie waarbij iemand een hartstilstand heeft. De training is speciaal voor leden van BeweegpuntBas en kost €35,- per persoon.

Datum
We geven de reanimatietrainingen op 10 en 24 mei van 19.00 tot 22.00 uur in ons sportcentrum. Er is ruimte voor maximaal 15 deelnemers per avond, dus meld snel aan via info@beweegpuntbas.nl.

Certificaat
De training wordt verzorgd door Yvonne Mud.
Yvonne is werkzaam als Instructeur en geeft door het hele land EHBO- en Reanimatietrainingen. Na afloop ontvang je een certificaat van de Hartstichting/ Nederlandse Reanimatie Raad en is het mogelijk aan te melden als Burgerhulpverlener bij Hartslag.NU
Cookie instellingen