We gaan weer steppen!

Weten jullie het nog? "Basis, repeaters, around the world, mambo, L-step". Ze komen allemaal terug! Met onze nieuwe instructrice Jenny gaan we vanaf aanstaande maandag weer heerlijk steppen. 
Steps is een groepsles (aerobics) op muziek. Je stapt een verhoogd platform op- en af waarbij je een choreografieles aanleert. Iedere week een andere choreo. Het is een conditionele les met uitdagingen in de pasjes. Door de energieke muziek en ‘dans-achtige’ bewegingen is het echt een feestje om aan een steples mee te doen! Schrijf je dus snel in via de app. 

Jenny heeft er in ieder geval zin in en stelt zich meteen even voor: 
Hallo allemaal! Mijn naam is Jenny (Ginny) en ik ga vanaf maandag 23 januari de stepworkout om 9u. 
Naast mijn kantoorbaan als directiesecretaresse en mijn eigen bedrijf in sieraden, geef ik nu ongeveer 23 jaar les en step is mijn absolute favoriete les om te geven. Ik woon in Zoetermeer met mijn (vele) katten en naast het verzorgen van hun, houd ik ervan om in de weekenden bachata te gaan dansen, lekker uit eten te gaan en stedentrips te doen. 
Maar heerlijk op de bank zitten met mijn kopje thee, poezen op schoot en NetFlix op, is ook 1 van mijn favoriete bezigheden ;) Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten, heb er ontzettend veel zin in en kan niet wachten om iedere maandagochtend een feestje met jullie te maken. Goed begin van de week! Tot maandag! 

Cookie instellingen