We tellen af actie: gratis gewicht- en voedingscreening

We tellen af tot de volledige heropening van 1 juli. En dat doen we natuurlijk graag met onze huidige én nieuwe leden. Deze week een gratis gewicht- en voedingscreening van Diëtistenpraktijk Vitalizé! 
 

Aftelactie week 2


Sport draagt bij aan het verbeteren van je conditie, het groeien van je spieren en het verliezen van gewicht. Dit was altijd al belangrijk, maar in de huidige coronaperiode is het zeker goed om fit te zijn. Gezond eten en drinken helpen daarbij. Wil je weten wat voor jou de beste voeding is? Annemieke Molenaar, diëtist van Diëtistenpraktijk Vitalizé, is wekelijks bij BeweegpuntBas aanwezig en helpt je om gezonde keuzes te maken en jouw doelen te bereiken.
 
Speciaal voor onze ‘aftelweken’ naar de volledige heropening op 1 juli hebben we samen met Annemieke een mooie actie bedacht:
 
Nieuwe leden
Wordt nu lid van BeweegpuntBas of The Base zvh en ontvang een gratis gewicht- en voedingscreening. 
Dit houdt in: 

  • Meting (coronaproof) van lengte, gewicht en buikomvang
  • Berekening BMI
  • Gewichtsadvies
  • Screening voeding op geschiktheid en volwaardigheid qua voedingstoffen
  • Beantwoorden van jouw vragen


Ben je al lid van BeweegpuntBas of The Base zvh?
Uiteraard vergeten we ook onze bestaande leden niet. Ook onder de bestaande leden verloten we een aantal van deze screenings. Je komt in aanmerking voor de verloting door te mailen naar info@beweegpuntbas.nl waarom juist jíj deze screening graag wil doen. De winnaars ontvangen uiterlijk 21 juni persoonlijk bericht, zodat je nog voor de zomervakantie een afspraak kunt maken. 
 
Kosteloos en vrijblijvend
Het advies betreft dus geen dieet, alleen een eerste screening op punten die mogelijk verbeterd kunnen worden. De screening duurt ongeveer 20 minuten, is kosteloos en geheel vrijblijvend. 
 
Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan de sportinstructeurs van BeweegpuntBas en/of The Base zvh. 

Niet gewonnen, maar wil je wel meer info over dieetadvies van Vitalizé?  Kijk dan hier

 

 

Proefles

Cookie instellingen