Word jij onze nieuwe sportinstructeur?

 

Zodra je sportcentrum BeweegpuntBas binnenloopt, voel je het meteen. Een ongedwongen sfeer, waar klanten hard werken aan hun algehele conditie, maar ook tijd maken voor een gezellig praatje met jou en/of elkaar.
In onze ruime sportlocaties in Zevenhuizen bieden we, het hele jaar door, een compleet sport- en beweegaanbod. Maar we geven in de lente en zomer ook altijd lessen in de buitenlucht. Want wat is er nu fijner dan sporten onder onze leuke tent en op de mooiste plekjes van de Rottemeren of Zevenhuizerplas? Met veel plezier zorgen we er zo voor dat onze klanten lekker op hun eigen niveau kunnen sporten en zich écht welkom voelen.
 

Dit ga je doen

Jouw werk is zelden saai of rustig. Je start de dag met een blik op onze App en in het klantsysteem. Wie komt vandaag in welke les? Want je kent onze klanten en past de oefeningen in hun (small) groepslessen uiteraard aan op hun niveau. Tijdens deze lessen begeleid en stimuleer je op jouw enthousiaste manier iedereen om het beste uit zichzelf te halen. Heeft iemand speciale aandacht nodig in verband met een blessure? Geen probleem, dan pas jij de oefening voor deze persoon gewoon even aan.
Na de les houd je een intake met een nieuw lid, voer je de fittesten uit en stel je een passend fitnessschema voor hem of haar op. Ondertussen houd je ook de overige sporters goed in de gaten en geef je aanwijzingen zodat iedereen de oefeningen verantwoord uitvoert. Het ‘koppie’ koffie na de training, hoort daarna zeker bij je secundaire arbeidsvoorwaarden.
Is het even rustig? Dan maak je even de apparatuur schoon of stuur je een verjaardagkaartje naar een klant. In de avond komt een groep topsporters langs voor sport-specifieke training of ga je op pad met de BeweegpuntBus voor een bootcamples op een mooie locatie in de regio. Tot straks!

 

Dit breng je mee

We vinden het vanzelfsprekend dat je in het bezit bent van een diploma van CIOS, Fitvak, MBO Sport & Bewegen (niv 4) of soortgelijke opleiding.
 • Je hebt minimaal twee jaar ervaring in soortgelijke functie.
 • Je hebt passie voor gezondheid en fitness
 • Je bent open, energiek, pro-actieve en gastvrij
 • Je voelt je thuis bij alle leeftijdsgroepen.
 • Je bent gewend om zorgvuldig te werken.
 • Je vindt het prima om ook regelmatig in avonden en/of weekenden te werken
 • Het is een pré als je ook (small)groepslessen geeft
Kom je bij ons werken dan vragen wij om een VOG (Verklaring omtrent gedrag).  


Bij ons krijg je

 • Een flexibel contract van gemiddeld 10 uur per week, met optie tot uitbreiding
 • Een uitdagende, afwisselende baan, met veel verantwoordelijkheden
 • Een klein, gezellig team van instructeurs met een fijne werksfeer.
 • Ruimte voor ideeën en ontwikkeling
 • Uiteraard kun je fit blijven door buiten werktijden lekker zelf even te sporten.
 


Meer weten of solliciteren?

Enthousiast geworden? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bas Duiverman, via telefoonnummer 06-22482295 of info@beweegpuntbas. Wil je meteen solliciteren? Dan nodigen we je uit om jouw CV met schriftelijke motivatie te sturen naar info@beweegpuntBas.nl. En wie weet ben jij straks onze nieuwe collega. Samen maken we fit worden leuk! 

Je kunt solliciteren t/m 30 juni 2020.

Cookie instellingen