Workshop Wim Hof Methode bij The Base

Op 2 april aanstaande kun je bij The Base deelnemen aan een workshop van de Wim Hof Methode. 
De Wim Hof Methode is bedacht door de ‘Iceman’ Wim Hof en combineert de krachten van de kou, ademhaling en mindset/focus.

Door onze comfortabele levensstijl en de samenleving waarin we leven zijn we veel van de natuurlijke vermogens van ons lichaam verloren. Denk aan kracht, flexibiliteit, focus en soms zelfs het vermogen om je gelukkig te voelen.
Hierdoor voelen we ons vaak slap, kunnen we onszelf niet goed concentreren hebben we last van veel fysieke kwaaltjes en zijn we net even een beetje teveel gestresst. De Wim hof Methode helpt je om deze natuurlijke vermogens van je lichaam weer te ontdekken. Het doel van de Wim Hof-methode is om je gezonder, comfortabeler en krachtiger te voelen.


De Wim Hof Methode is een wetenschappelijk erkende ademhalingstechniek, geïnspireerd op de meditatie van Tibetaanse monniken. Deze zogenaamde Tumo-meditatie heeft als doel om de lichaamstemperatuur te verhogen met behulp van bepaalde ademhalingstechnieken om slechte gedachten en gevoelens te “verbranden”.
Door de snelle, intensieve ademhaling wordt je bloedsomloop kortstondig verrijkt met meer zuurstof (O2), terwijl kooldioxide (CO2) ontsnapt. Na de Wim Hof-ademhaling heb je dus meer zuurstof dan kooldioxide in je bloed.

Na kennismaking met de Wim Hof-ademhaling sluiten we af met een ijsbad (koudetherapie). Net als bij de ademhaling dien je je lichaam geleidelijk aan te laten wennen aan de lagere temperaturen en langere periodes in koud water. Er wordt theoretische uitleg gegeven over de ademhaling sessie, visualisatie en ontspanning, maar de sessie zal voornamelijk praktisch zijn.


Heb je interesse? Wil je meedoen? 
Je bent van harte welkom bij deze ‘Adem en IJs’ sessie bij The Base zvh. De workshop wordt gegeven door een gecertificeerde Wim Hof trainer. Je hoeft geen ervaring te hebben met deze ademhalingstechnieken. Je kunt je insschrijven via info@thebasezvh.nl

----------------------------------

Nog even alles op een rij: 
 
Ademworkshop

  • Boost voor je immuunssysteem
  • Bewust leren vol en diep te ademen, meer zuurstof/energie in je lichaam
  • Stimuleren van zelfherstellend vermogen
  • Hulpmiddel bij het doorbreken van blokkades/spanningen/patronen


 IJsbad (koude training):

  • Boost voor je immuunsysteem en energielevel
  • Het verlaagt de onstekingswaardes in je lichaam
  • Goed voor je hart en doorbloeding
  • Het vergroot je zelfvertrouwen
  • Je leert goed focussen


Wanneer: 2 April vanaf 14:00 (tot 16:00 met uitloop)
Waar: locatie The Base zvh
kosten: Prijs: 50,- incl.BTW

 

 

Inschrijven

Cookie instellingen