Inschrijven

Wilt u gaan sporten bij BeweegpuntBas? Maak dan een afspraak bij een van onze sportinstructeurs voor een intake gesprek. In dit gesprek worden uw doelstellingen besproken, waarna er onder begeleiding van de trainer een tweetal testen plaatsvinden: een conditietest en een krachttest. Op basis van deze twee testen wordt uw persoonlijke beweegplan opgesteld. De afwisseling en geleidelijke opbouw van het programma zorgt ervoor dat het lichaam de tijd heeft zich aan te passen aan een grotere inspanningsbelasting. Aan de hand van uw progressie zal het schema vervolgens tijdig aangepast worden.

Overstapservice

Wilt u gaan sporten bij BeweegpuntBas, maar zit u nog vast aan een lopend contract van een ander sportcentrum? Dan hebben wij daar een speciale overstapregeling voor. Op vertoon van de opzegging bij uw huidige sportschool zullen wij bij inschrijving bij BeweegpuntBas het nog te betalen bedrag (maximaal 6 maanden) in korting brengen op uw abonnement bij ons. Dit is echter alleen mogelijk indien u uw abonnement voor minimaal 24 weken bij ons afsluit. 
 

'Bring-a-friend' actie

Samen sporten motiveert en is veel gezelliger! Neem daarom een vriend, vriendin, buurman of familielid mee. Zodra hij of zij lid wordt, ontvangt u vier weken gratis sporten. Uw vriend ontvangt 5% korting op het abonnementsgeld tijdens de eerste 20 weken. (geldt niet in combinatie met andere acties)


Ledenpas

Nadat we uw nieuwe abonnement geregistreerd hebben, ontvangt u van ons een ledenpas. Deze pas dient u altijd mee te nemen wanneer u komt sporten. Het is uw entreepas en met deze pas kunt u aan de activiteiten deelnemen. Naast de sportactiviteiten, bieden we via deze ledenpas ook nog voordeel bij diverse bedrijven uit de regio. Hierover volgt snel meer informatie. We bieden de pas kosteloos aan. Mocht u deze onverhoopt kwijtraken, dan zijn we helaas genoodzaakt om vervaardigingskosten voor een nieuwe pas in rekening te brengen. 
 

Inschrijven?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op.
Samen met de fitnessinstructeur kunt u uw persoonlijke abonnementsvorm bepalen en het inschrijfformulier invullen.

 

Inschrijven

Cookie instellingen