Compensatie tijdelijke sluiting BeweegpuntBas en The Base zvh


Op 15 maart kregen alle sportcentra in Nederland de mededeling te sluiten t/m 6 april. Dit om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Om toch lekker te kunnen sporten, verzorgen we in ieder geval t/m 6 april voor ál onze leden verschillende Home Trainingen (Zie hier) en kun je onze materialen lenen om dit zo goed mogelijk uit te voeren.


Compensatie 

Mocht het niet lukken om met de thuistraining lekker fit te blijven? Of mocht deze situatie onverhoopt langer duren, dan kunnen we desgewenst een passende compensatieregeling aanbieden. Vanwege de liquiditeit vragen we iedereen hierbij vriendelijk om het abonnement gedurende de tijdelijke sluiting niet te bevriezen, maar samen met ons een persoonlijke regeling te treffen voor ná deze periode. 

Wat houdt dit in? 
De abonnementskosten die je tussen 6 april en het moment van heropening betaald hebt, compenseren we volledig in de eerstvolgende maanden. 

Rekenvoorbeeld: 
Stél dat we op 4 mei weer open gaan. En stél dat je per periode €42,- betaalt. Dan is, tussen 6 april en 4 mei, voor vier weken abonnement geïncasseerd. Dit brengen we in de eerstvolgende drie, vier of vijf abonnementsperioden op het abonnement in mindering. Indien je hierbij kiest voor drie perioden, dan zullen we volgens het rekenvoorbeeld een teruggave van €14,- (42/3) met de volgende drie incasso’s verrekenen, waardoor we de periode van sluiting volledig aan je terugbetalen. 

We verwachten hiermee voor alle partijen een passende regeling getroffen te hebben en rekenen graag op ieders begrip. Mocht je nog vragen of suggesties hebben? Mail dan even naar info@beweegpuntbas.nl. We zullen iedereen zo snel mogelijk antwoord geven en de gewenste regeling noteren. Op deze manier hopen we dat we snel weer samen kunnen sporten! 

 
Ps. 
Mocht je het abonnement toch willen stoppen dan kan dat middels een schriftelijke opzegging. Wij betreuren dit uiteraard, maar respecteren je keuze en zullen dan (na de opzegtermijn van een maand) het abonnement ongedaan maken.

 

Informatie

Cookie instellingen