Ruim 80 uur fitness. Hoe werkt dat vanaf 1 juli?

Fitness-liefhebbers opgelet! 

Vanaf woensdag 1 juli bieden we jou weer meer dan 80 uur fitness per week, net zoveel als vóór de coronaperiode.

Kom langs op jouw favoriete sportmoment, maar schrijf je wel van tevoren even in via de App van BeweegpuntBas. Je kunt iedere dag (zeven dagen per week) een tijdsblok van maar liefst anderhalf uur reserveren, ruim voldoende voor je programma. Reserveren kan al vanaf een week van tevoren. De blokken voor komende week staan dus al ‘open’.

⏰ Voorbeeld:
Je reserveert het tijdsblok van 10.00-11.30. Je mag deze dan volledig benutten, maar je mag ook om 10.30 binnenkomen en één uurtje sporten. Of om 10.00 starten en om 11.15 aan de koffie gaan.
Kortom, deel lekker je eigen programma in tijdens dit blok. De reservering is dus niet om jou te beperken, maar vanuit de RIVM-regelgeving. (Op deze manier kunnen we het aantal mensen reguleren en voldoende ruimte bieden aan iedereen. Ook maakt het een eventueel contactonderzoek voor de GGD mogelijk.)

Ben je onverwachts verhinderd op jouw gereserveerde tijd? Meld je dan zsm af (via de App). Dan kan iemand anders het plekje opvullen.

Je kunt zelf kiezen of je binnen aan de slag gaat of met de losse materialen op de buitenplaat gaat sporten. Of een combi maakt. 

Maak na gebruik de materialen even schoon (en neem altijd een handdoek mee)

Moe, maar voldaan? De koffie staat weer klaar! 

Informatie

Cookie instellingen