We gaan weer naar buiten


Vanaf deze week zijn enkele maatregelen van het coronabeleid versoepeld. Zo mogen jongeren tot 27 jaar weer in groepsverband  buiten sporten. Eerder was het voor volwassenen al mogelijk om in tweetallen (op 1.5m afstand) te fitnessen. Nu de lente in aantocht is én de tent opnieuw staat, kunnen we jullie vanaf woensdag 10 maart de mogelijkheid bieden om weer lekker outdoor te komen sporten.
We kijken ernaar uit!
 
Materialen inleveren
Momenteel is 95% van ons sportmateriaal bij jullie thuis voor de Homeworkout. Dit betekent dat we nu niet voldoende spullen hebben om de outdoor trainingen op te starten. We vragen alle leden die jonger zijn dan 27 jaar om de leenmaterialen in te leveren. Dit kan bijvoorbeeld op:
Zaterdag 6 maart van 09.00-13.00
Maandag 8 maart van 09.00-13.00 en 18.30-20.30

Ben je ouder dan 27 jaar en maak je eigenlijk geen gebruik meer van de spullen die je thuis hebt? Ook dan verzoeken we je de materialen even terug te brengen. Dan kunnen andere leden ermee aan de slag. 
Groepslessen zijn nog niet toegestaan. Deze blijven we via Zoom geven.  Doe je regelmatig mee met de online Zoomlessen of Homeworkouts? Dan kun je het benodigde materiaal dus voorlopig gewoon thuis houden.
 
Outdoor programma
We zetten de outdoor sportmogelijkheden voor zowel jongeren, als volwassenen vanaf morgen in de App van BeweegpuntBas. Reserveer jouw moment dus van tevoren. Jongeren kunnen sporten met maximaal zes mensen tegelijk, volwassenen sporten alleen of in duo’s.(Je hoeft als volwassene dus niet met een buddy in te schrijven.) Onze instructeurs zijn aanwezig voor vragen en veiligheid, we mogen helaas (nog) niet actief les geven.
 
Het zal best weer even wennen zijn voor iedereen. Vraag daarom een nieuw trainingsschema aan onze instructeurs of mail hiervoor naar info@beweegpuntbas.nl. Het schema kan meteen worden aangepast op de materialen die we buiten beschikbaar hebben.
 
Veilig sporten
We hebben bij BeweegpuntBas en BeweegpuntBuiten voldoende ruimte om de trainingen veilig aan te bieden. Dat hebben we eerder dit jaar gezien en ervaren. Wel hebben we natuurlijk nog steeds jullie hulp nodig. Wellicht ten overvloede, maar….houd je netjes aan alle regels en meld je af wanneer je coronagerelateerde klachten hebt of iemand in jouw directe omgeving besmet is met het virus.

 

Informatie

Cookie instellingen