Abonnementen BeweegpuntBas en The Base: flexibel en op maat

Zowel BeweegpuntBas, als The Base zvh biedt flexibele abonnementen voor de fitnessactiviteiten of groepslessen. Dat betekent dat we je niet binden aan een (half)jaar-abonnement, maar dat we abonnementsperiodes hanteren van vier weken. Je kunt dus per vier weken het abonnement uitbreiden, downsizen of (onverhoopt) stopzetten. 

Met het basisabonnement kun je onbeperkt gebruik maken van het desbetreffende aanbod. Aan de hand van je eigen wensen, kun je dit abonnement aanvullen met andere activiteiten, zoals voedingsadvies of gebruik van het zwembad.  Deze aanvullingen op het basisabonnement kun je per vier weken aan- of uitzetten. Wij kunnen dat verzorgen bij de balie, maar je kunt dit ook zelf doen via onze App.

Voor jongeren bieden we de mogelijkheid om tegen een extra gunstig tarief  te sporten. Ook is het mogelijk om een gezinsabonnement af te sluiten. Hiermee kun je onbeperkt sporten met het gehele gezin (maximaal vier personen per adres). 

Klik hier voor de BeweegpuntBas tarieven

Klik hier voor de The Basezvh Tarieven

 

Vakantie of tijdelijk afwezig?

Twee maal per jaar kun je het abonnement stopzetten. Dit geldt, in totaal, voor maximaal vier weken. Wij zullen de abonnementsgelden die periode niet van jouw rekening afschrijven. Handig tijdens vakanties! 
 

 


 

Informatie

Cookie instellingen