Over Voeding

Voedingsadvies door de dietist


Beweging en sport kunnen bijdragen aan het verbeteren van je conditie, aan het groeien van je spieren en het verliezen van gewicht. Gezond eten en drinken helpen daarbij. Goede voeding kan helpen je sportprestaties te verbeteren en gezonder en fitter te worden. Wil je weten wat voor jou de beste voeding is? Of ervaar je (gezondheids)klachten die mogelijk te maken hebben met voeding? Zet dan de keuzeoptie 'voedingsadvies' aan in jouw abonnement en bezoek onze dietist. 

De diëtist van Diëtistenpraktijk Vitalizé is op donderdag bij BeweegpuntBas aanwezig en helpt je om gezonde keuzes te maken. De begeleiding wordt speciaal op jouw persoonlijke situatie en wensen afgestemd. Je zult dan ook niet ‘op dieet gezet worden’, maar er wordt samen met de diëtist gewerkt aan een verandering van eetpatroon en leefstijl.
 
Je kunt oa. voor de volgende voeding- en dieetadviezen bij Diëtistenpraktijk Vitalizé terecht:
  • gezonde voeding voor volwassenen en kinderen
  • voeding tijdens zwangerschap en borstvoeding
  • gewichtsproblemen (overgewicht en ondergewicht)
  • te hoog cholesterolgehalte en te hoge bloeddruk
  • diabetes mellitus (tevens zwangerschapsdiabetes)
  • koemelkallergie bij zuigelingen
  • maag- en darmklachten
  • voeding bij sport 
Consulten 
Tijdens het intakegesprek (45-60 minuten) wordt aandacht besteed aan jouw persoonlijke situatie, voedingsgewoonten, leefstijl, klachten en hulpvraag. Aan de hand van deze informatie wordt ieen persoonlijk advies- en behandelplan opgesteld. Dit advies wordt binnen twee werkdagen schriftelijk thuisgestuurd. In de vervolgconsulten (10-20 minuten), werken we stapsgewijs toe naar doelstellingen waar jij je prettig bij voelt. Wij besteden veel aandacht aan het vergroten van kennis over voeding, zodat je leert om zelf verantwoorde keuzes te maken ten aanzien van uw voeding.
 
Vergoeding
Begeleiding door een diëtist wordt vergoed vanuit de basisverzekering, voor drie uur dieetadvisering per kalenderjaar (4-6 consulten). De kosten van de dieetadvisering komen wel ten laste van het verplicht eigen risico. Wij adviseren  om vooraf de verzekeringsvoorwaarden te raadplegen. 

Meer informatie? 
Voor vragen of het maken van een afspraak kun je terecht bij de sportinstructeurs van BeweegpuntBas en/of The Base zvh. Ook kun je contact opnemen met de dietist  via 06-81146508 of info@praktijkvitalize.nl.
 

Orangefit

Graag dragen we ons steentje bij om onze sporters (nog) fitter en gezonder te maken. En dus kun je bij ons terecht voor de 100% pure en plantaardige producten van Orangefit. Alle plantaardige ingredienten zijn met grote zorg geselecteerd en dus ideaal voor het herstel na het sporten, spieropbouw en het leveren van topprestaties. Wil je graag afvallen, dan zijn de producten van Orangefit een prima ondersteuning. Onze dietiste én de sportinstructeurs kunnen je hier alles over vertellen.

Orangefit Daily essentials vitamine
Met onze nieuwe Daily essentials, bestaande uit plantaardige magnesium, omega-3 en vitamine D3 combineren we het beste van beide werelden. Zo hebben we ervoor gezorgd dat je nu de keuze hebt uit een duurzamer alternatief en tegelijkertijd je lichaam de allerzuiverste kwaliteit kan bieden. 

Orangefit Magnesium, 90 capsules  € 19,90

Orangefit Vitamine D3, 90 capsules € 19,90

Orangefit Omegga 3, 60 softgels     € 19,90
 
Cookie instellingen