Parkinson Boksen

Bij BeweegpuntBas helpen we iedereen zo fit mogelijk te worden. We doen dit in de breedste zin van het woord en dus starten we vanaf aanstaande vrijdag als locatie voor Parkinson Boksen Nederland. 
 
Steeds meer (jongere) mensen krijgen met de ziekte Parkinson. Uit onderzoek blijkt dat zij gebaat bij een vriendelijke variant van bokstraining. Inmiddels wordt het al op meerdere locaties aangeboden. Kwaliteit van leven wordt door de training aanzienlijk verbeterd. 

In deze les worden de onderdelen van behendigheid en coördinatie en conditie benut. Er wordt niet op elkaar geoefend, maar op boksmaterialen als pads of zakken. Zo werken we aan: 
šŸ„ŠStimulans van de hersenen;
šŸ„ŠVerbeteren/onderhouden van coördinatie van ogen, handen en voeten;
šŸ„ŠBetere balans;
šŸ„ŠMeer kracht en uithoudingsvermogen;
šŸ„ŠPlezier in bewegen. 
 
Parkinson boksen is een groepsles voor zowel mannen als vrouwen in alle leeftijden. Met ieders eigen fysieke toestand wordt rekening gehouden. Iedereen traint op zijn/haar eigen niveau. En er geldt: Niets moet, alles kan.
 
Dus heb jij Parkinson of ken jij iemand met deze ziekte? Meld dan aan via de app of mail naar info@beweegpuntbas.nl voor meer informatie of een proefles. 
 
De les wordt wekelijks gegeven op vrijdagmiddag om 13.30 uur.

Proefles

Cookie instellingen