The Base Zevenhuizen

The Base Zevenhuizen is een box van maar liefst 600m2 aan het Nijverheidscentrum te Zevenhuizen waar je terecht kunt voor diverse (groeps)lessen. Deze crosstrainingen zorgen ervoor dat bewegingen uit het dagelijks leven gemakkelijker worden en langer vol te houden zijn. De trainingen zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht niveau of leeftijd! Een workout wordt altijd individueel aangepast aan jouw niveau.

Onze lesprogrammering bestaat elke dag uit verschillende workouts, zodat trainen nooit twee keer hetzelfde is. De van oorsprong militaire vorm van training bestaat uit een combinatie van gewichtheffen, gymnastiek, atletiek en cardiobewegingen. Je traint kracht, uithoudingsvermogen en explosiviteit met bijvoorbeeld barbells en kettlebells, maar ook objecten als tractorbanden, zandzakken en touwen. Na het technische gedeelte volgt een intensieve training: de WOD (workout of the day) genoemd.

Ook kinderen kunnen bij ons terecht. Crosskids is een training voor stoere jongens en meiden vanaf 6 jaar. Hierbij staat bewegen en plezier maken centraal. We gebruiken zeer lichte gewichten en maken veel herhalingen. Kinderen werken zo verantwoord aan hun fitheid en motoriek én worden zelfverzekerder. Uiteraard alles met een grote dosis fun.

Voor volwassenen bieden wij ook de officiële StrongFit programmering aan, die in het teken staat van sterker worden en het voorkomen van veelvoorkomende blessures. Hierbij gaat het meer om bewegingen die je structuur en stabiliteit verbeteren en ligt de nadruk minder op snelheid en ingewikkelde bewegingen. 

Gezelligheid staat bij alle lessen voorop! Iedereen kent én helpt elkaar, wat ons tot een hechte community maakt – een van de eerste communities van Nederland. The Base zvh is verbonden aan sportcentrum BeweegpuntBas. Door deze intensieve samenwerking kunnen leden gebruik maken van alle faciliteiten die beide sportcentra bieden. Zo ontstaan nóg meer sportmogelijkheden. Kijk hier voor alle sportopties. 


 

Proefles