The Base Zevenhuizen

The Base Zevenhuizen is een gym van ruim 700m2 aan het Nijverheidscentrum te Zevenhuizen waar je terecht kunt voor diverse (groeps)lessen. Zo ben je hier aan het juiste adres voor onder andere crosstraining, StrongFit, Olympisch  Gewichtheffen, conditietrainingen, lessen voor kinderen, personal training en meer. De trainingen zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht niveau of leeftijd! Een workout wordt altijd individueel aangepast aan jouw niveau.

Klinkt dit interessant? Zo ziet het begin van jouw lidmaatschap eruit:
  • Meld je aan voor een gratis vrijblijvende proefles. Dat doe je door ons contactformulier onderaan deze pagina in te vullen of een mailtje te sturen naar info@thebasezvh.nl.
  • Heb je het naar je zin gehad? Vul dan het inschrijfformulier in via onze website. Je kunt ook het formulier printen en aan één van onze coaches overhandigen.
  • Nog geen of weinig ervaring? Dan volg je nog een aantal beginnerslessen waarin één van de coaches je klaarstoomt om op een verantwoorde manier, met goede techniek en de juiste kennis deel te nemen aan de reguliere lessen.
  • Hierna kun je onbeperkt deelnemen aan de groepslessen en vrije trainingsruimte. Veel sportplezier!

Onze lesprogrammering bestaat elke dag uit verschillende workouts, zodat trainen nooit twee keer hetzelfde is. De van oorsprong militaire vorm van training bestaat uit een combinatie van gewichtheffen, gymnastiek, atletiek en cardiobewegingen. Je traint kracht, uithoudingsvermogen en explosiviteit met bijvoorbeeld barbells en kettlebells, maar ook objecten als tractorbanden, zandzakken en touwen. Na het technische gedeelte volgt een intensieve training: de WOD (workout of the day) genoemd. Deze crosstrainingen zorgen ervoor dat bewegingen uit het dagelijks leven gemakkelijker worden en langer vol te houden zijn.

Ook kinderen kunnen bij ons terecht. Crosskids is een training voor stoere jongens en meiden vanaf 6 jaar. Hierbij staat bewegen en plezier maken centraal. We trainen vooral met het eigen lichaamsgewicht maar ook lichte gewichten en we maken veel herhalingen. Kinderen werken zo verantwoord aan hun fitheid en motoriek én worden zelfverzekerder. Uiteraard alles met een grote dosis fun.

Voor volwassenen bieden wij ook de officiële StrongFit programmering aan, die in het teken staat van sterker worden en het voorkomen van veelvoorkomende blessures. Hierbij gaat het meer om bewegingen die je structuur en stabiliteit verbeteren en ligt de nadruk minder op snelheid en ingewikkelde bewegingen. Daarnaast bieden we nog personal training en PowerMama lessen aan.

Gezelligheid staat bij alle lessen voorop! Iedereen kent én helpt elkaar, wat ons tot een hechte community maakt – een van de eerste communities van Nederland. The Base zvh is verbonden aan sportcentrum BeweegpuntBas. Door deze intensieve samenwerking kunnen leden gebruik maken van alle faciliteiten die beide sportcentra bieden. Zo heb je nóg meer sportmogelijkheden. Kijk hier voor alle sportopties. 


 

Proefles

Cookie instellingen