Medische begeleiding en schoenadvies

Bij BeweegpuntBas en The Base zvh bieden we onze sporters ook begeleiding op sportmedisch gebied door:

  • Fysiotherapeuten
  • Diëtisten
  • Voetmedisch advies

 Afspraken kunt u telefonisch maken via 0180-63 1860 of bij de instructeurs van de sportcentra.
 

fysiotherapie en manuele therapie

Fysiotherapie is bedoeld voor mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat (spieren, pezen, banden en gewrichten). Denk hierbij aan te gespannen spieren, peesontstekingen, bandpijn en artrose. Ook gevolgen van functiestoornissen aan het zenuwstelsel, bloedvaten, longen, hart en huid kunnen worden behandeld. Wij werken nauw samen met fysiotherapie de Zuidplas, waardoor u snel geadviseerd of zelfs behandeld kunt worden wanneer u een pijnklacht of blessure heeft.
 
Ervaren fysiotherapeuten 
Namens Fysiotherapie de Zuidplas zijn Olaf Moerman en Gijs Smithuis werkzaam op de locatie van BeweegpuntBas. Olaf en Gijs zijn zeer ervaren fysiotherapeuten met veel kennis op het gebied van sport en bewegen. U zult hen met enige regelmaat tegenkomen in de fitnesszaal om uw eventuele vragen te beantwoorden.  Door de nauwe samenwerking tussen onze sportinstructeurs en Fysiotherapie de Zuidplas zullen hun bevindingen direct in uw persoonlijke trainingsschema worden verwerkt.
 
Sporten onder medische begeleiding? 
Heeft u momenteel klachten en vindt u het dus pretiiger om te sporten onder medische begeleiding? Op woensdag van 11.00 uur tot 12.00 uur geeft Olaf een groepsles Fysioline. Tijdens deze groepsles krijgt u advies met betrekking tot uw klachten en indien nodig zal hij een afspraak met u maken. U bent dus voor, tijdens en na een blessure bij ons in goede handen.
 
Meer informatie? 
Voor meer informatie kunt u terecht bij onze instructeurs of bij Fysiotherapie de Zuidplas 0180-634021.
 

Starshoe Zoetermeer

Goed schoeisel bevordert de prestaties en het herstel van de sportactiviteiten. Daarom hebben wij een samenwerking opgezet met Starshoe Zoetermeer. Zij zijn al sinds jaar en dag de specialist op het gebied van sportschoenen en zooltjes
 

Diëtist

Beweging en sport kunnen bijdragen aan het verbeteren van je conditie, aan het groeien van je spieren en het verliezen van gewicht. Gezond eten en drinken helpen daarbij. Goede voeding kan helpen je sportprestaties te verbeteren en gezonder en fitter te worden. Wil je weten wat voor jou de beste voeding is? Of ervaar je (gezondheids)klachten die mogelijk te maken hebben met voeding? Zet dan de keuzeoptie 'voedingsadvies' aan in jouw abonnement en bezoek onze dietist
Cookie instellingen