Home lessen, outdoor workouts en materiaal uitleen

Beste leden,

Helaas hebben we opnieuw onze deuren moeten sluiten. Maar, zoals jullie van ons gewend zijn, blijven we niet stilzitten. Om zoveel mogelijk sportmomenten aan te bieden, maken we alle lessen van BeweegpuntBas en The Base voor iedereen toegankelijk. Zo kun je van beide mogelijkheden gebruik maken.
We hebben ons online platform – met diverse lessen- weer geopend en zelfs verder uitgebreid. In de app staan diverse opties om thuis te kunnen trainen:

Persoonlijk trainingsschema in app.
Heb je dit nog niet beschikbaar? Stuur dan een email naar info@beweegpuntbas.nl of info@thebasezvh.nl en we gaan voor je aan de slag. Dit schema komt dan in de app op de plaats waar normaal ook de schema’s staan voor in onze centra.

On-demand streaminglessen.
Dit online platform biedt tal van trainingen op verschillende niveaus, welke je op ieder moment van de dag thuis kunt doen. Denk aan functionele trainingen, mobiliteits trainingen, pilates en bootcampactiviteiten. Alles is eenvoudig on-demand te streamen uit de app, zodat je het eventueel ook op de TV kunt afspelen.

Online lessen, WOD’s en live zoomlessen.
Op dit platform in de app staan de digitale lessen van onze eigen instructeurs. Of je nu een yogales van Esther zoekt, een TRX van Carin of een Base-WOD, je vindt het hier allemaal. Ook bieden we hier live-zoom opties aan die je via het rooster in de app kunt boeken.
De inlogcode (meeting ID) staat in de app bij de reservering. Heb je geen ervaring met Zoom? Mail ons dan even voor de uitleg.

Uiteraard begrijpen we dat je materialen nodig hebt om aan deze online-lessen mee te doen. Daarom is onze “sportbibliotheek” weer geopend. Je kunt bij zowel The Base, als bij BeweegpuntBas op dinsdag en donderdag tussen 18:00-20:00 spullen lenen en/of ruilen.

Buiten sporten.
Vanaf maandag 27-12 starten we op onze locatie The Base een pilot om met max 2 personen per half uur buiten te trainen. Ook dit is dus toegankelijk voor álle leden.
Je kunt de momenten zien en reserveren in de app.


We hopen dat we deze bijzondere periode zo allemaal in goede gezondheid door kunnen komen. Graag wensen we je- namens alle instructeurs- fijne feestdagen en … we duimen voor een sportief 2022!
Sportieve groeten,
Team BeweegpuntBas & Team The Base zvh
 
 
Cookie instellingen